פהיטות סטייק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פהיטות סטייק. מנה זו מכילה סביב 362 גרם חלבון 164 גרם של שומן, וסך הכל 4730 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %88 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם פלפלים, טורטיות קמח, פלפלים צ'יפוטלה ברוטב אדובו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו Fajitas de Carne (Fajitas סטייק), פהיטות סטייק, ו פהיטות סטייק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב סטייק ופלפלים צ ' יפוטלה בקערה גדולה.
מוסיפים בשר; לזרוק מעיל שווה עם רוטב. מקררים 30 דקות. להשרות. בינתיים, מערבבים שמנת חמוצה ומיץ ליים. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
הסר בשר מן המרינדה; להשליך מרינדה.
חום 1 כף. שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר, בקבוצות; מבשלים ומערבבים 3 דקות. או עד שחום באופן שווה.
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
מוסיפים שמן שנותר, פלפלים ירוקים, פלפלים אדומים ובצל למחבת; מבשלים ומערבבים 3 עד 4 דקות. או עד הירק הם פריך במכרז.
החזר בשר למחבת; מערבבים. לבשל 5 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם. כף למטה מרכזי טורטיות; העליון עם תערובת שמנת חמוצה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![מרלו אספסוף]()
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.