פוגאס עם עשבי תיבול Provencal
פוגאס עם Provencal עשבי תיבול הוא טבעוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 1226 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך שמרים, הרבס דה פרובנס, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קוק הספר: Provençal Olive Fougasse, מרק עוף עם עשבי תיבול Provençal, ו סלט חומוס עם עשבי תיבול פרובנס וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1 1/2 כוסות מים חמים לתוך קערה גדולה; מפזרים שמרים מעל.
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס, כ -10 דקות. מערבבים ב 1 כוס קמח, 1 כף herbes דה פרובנס ומלח ים, ואז 2 כפות שמן עד מעורבב היטב.
מערבבים מספיק קמח, 1 כוס בכל פעם, כדי ליצור בצק עבה מעט דביק.
הפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין קלות; ללוש עד חלק וגמיש, על 5 דקות. טופס לכדור. שמן קערה גדולה.
מוסיפים בצק; פונים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ואז במגבת.
בואו לעלות באזור חם ללא טיוטה עד הוכפל, על 1 שעה.
עמדה 1 מתלה במרכז ו 1 מתלה בשליש העליון של תנור מחממים ל 232°.
מפזרים 2 גיליונות אפייה בנדיבות עם קמח תירס. אגרוף בצק למטה. להתברר על משטח משוריין; לחלק לשניים. לחץ על כל חצי עד 11x8 אינץ ' בצורה לא סדירה אליפסה.
העברה לסדינים אפייה מוכנים.
מברשת כל אליפסה עם 1 כף שמן.
מפזרים כל אחד עם 1 1/2 כפיות herbes דה פרובנס. באמצעות סכין חדה, לעשות כמה חתכים 2 אינץ ' ארוך בכל אליפסה (לא לחתוך דרך הקצוות), המרווח חותך באופן שווה בנפרד חיתוך דרך הבצק כדי לעבוד על פני השטח. תפרקו את הבצק לחתיכות כדי ליצור פתחים. לכסות באופן רופף עם פלסטיק; לתת לעלות באזור חם ללא טיוטה עד נפוח מעט, על 20 דקות.
מניחים בצק בתנור. מיד לשפוך על 1/4 כוס מים על תחתית התנור, יצירת קיטור.
אופים לחמים עד זהב על גבי ו פריך מעט על התחתונה, מיתוג גיליונות בין מדפים ולהפוך מול כל גיליון לחלק האחורי של התנור באמצע אפייה, כ 18 דקות.
העברת גיליונות למדפים; לחמים מגניבים 10 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.