קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות71
מגזין

פוגאס עם עשבי תיבול Provencal

פוגאס עם עשבי תיבול Provencal
פוגאס עם Provencal עשבי תיבול הוא טבעוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 1226 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך שמרים, הרבס דה פרובנס, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קוק הספר: Provençal Olive Fougasse, מרק עוף עם עשבי תיבול Provençal, ו סלט חומוס עם עשבי תיבול פרובנס וזיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים 1 1/2 כוסות מים חמים לתוך קערה גדולה; מפזרים שמרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס, כ -10 דקות. מערבבים ב 1 כוס קמח, 1 כף herbes דה פרובנס ומלח ים, ואז 2 כפות שמן עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מערבבים מספיק קמח, 1 כוס בכל פעם, כדי ליצור בצק עבה מעט דביק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
הפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין קלות; ללוש עד חלק וגמיש, על 5 דקות. טופס לכדור. שמן קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים בצק; פונים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ואז במגבת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
בואו לעלות באזור חם ללא טיוטה עד הוכפל, על 1 שעה.
7
עמדה 1 מתלה במרכז ו 1 מתלה בשליש העליון של תנור מחממים ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מפזרים 2 גיליונות אפייה בנדיבות עם קמח תירס. אגרוף בצק למטה. להתברר על משטח משוריין; לחלק לשניים. לחץ על כל חצי עד 11x8 אינץ ' בצורה לא סדירה אליפסה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
העברה לסדינים אפייה מוכנים.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
מברשת כל אליפסה עם 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
מפזרים כל אחד עם 1 1/2 כפיות herbes דה פרובנס. באמצעות סכין חדה, לעשות כמה חתכים 2 אינץ ' ארוך בכל אליפסה (לא לחתוך דרך הקצוות), המרווח חותך באופן שווה בנפרד חיתוך דרך הבצק כדי לעבוד על פני השטח. תפרקו את הבצק לחתיכות כדי ליצור פתחים. לכסות באופן רופף עם פלסטיק; לתת לעלות באזור חם ללא טיוטה עד נפוח מעט, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
מניחים בצק בתנור. מיד לשפוך על 1/4 כוס מים על תחתית התנור, יצירת קיטור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
אופים לחמים עד זהב על גבי ו פריך מעט על התחתונה, מיתוג גיליונות בין מדפים ולהפוך מול כל גיליון לחלק האחורי של התנור באמצע אפייה, כ 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
העברת גיליונות למדפים; לחמים מגניבים 10 דקות.
15
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.