אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלך, פודינג אורז דלעת עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 98 סנט למנה, אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 5 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 295 קלוריות. המתכון הזה של Foodnetwork דורש דבש, מים, שמנת כבדה ואגוז מוסקט טחון. 956 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 74%. נסו פודינג אורז דלעת, פודינג אורז דלעת ופודינג אורז דלעת עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375F.
ציוד שתשתמש בו
דלעת טהורה מארז מוצק (לא מילוי פאי דלעת)
3
מביאים את המים לרתיחה בסיר חסין לתנור של 4 ליטר. מערבבים פנימה את האורז ומכסים. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהאורז כמעט מבושל, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4
בקערה גדולה, טורפים יחד את החלב, הדלעת, הדבש, הווניל, הקינמון, הג'ינג'ר, אגוז המוסקט והמלח.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בעוד האורז עדיין חם, מוסיפים את תערובת הדלעת לסיר ומערבבים היטב לאיחוד. מכסים ומעבירים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
אופים עד שהנוזל מצטמצם בכשליש והתערובת מוקצפת ומבעבעת, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מוציאים מהתנור ומערבבים היטב לאיחוד כל החומרים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מעבירים לקערה גדולה, מכסים ומצננים במקרר לפחות 8 שעות או לילה. הפודינג יישמר עד 4 ימים בכלי אטום במקרר.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Piccini Chianti Classico עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.