פודינג אורז דלעת
פודינג אורז דלעת הוא קינוח שמגיש 2. מנה אחת מכילה 846 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-49 יאמרו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו סוכר, מחית דלעת, חלב רזה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 98% , המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פודינג אורז דלעת , פודינג אורז דלעת ופודינג אורז דלעת .
הוראות
מביאים את המים לרתיחה בסיר על אש גבוהה ומוסיפים את האורז. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך ומבשלים, ללא מכסה, למשך 7 דקות; לנקז היטב.
בעזרת אותו סיר מביאים את החלב לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את האורז, פולי הווניל והמלח. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים תוך ערבוב תכוף עד שהאורז רך מאוד וסופג את רוב החלב, 15 עד 18 דקות.
מסירים את המחבת מהאש, משליכים את פולי הווניל ומערבבים פנימה את הסוכר.
מחממים תנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה של 2 ליטר.
יוצקים מחצית מתערובת פודינג האורז לקערה גדולה.
מוסיפים את מחית הדלעת, הקינמון הטחון, הג'ינג'ר הטחון ואגוז המוסקט הטחון. כף פודינג אורז דלעת לתוך תבנית האפייה המוכנה.
מערבבים את הצימוקים לתוך תערובת פודינג האורז הנותרת, וכף אותה על פודינג האורז הדלעת.
אופים, ללא מכסה עד להתייצבות, כ-30 דקות.
מגישים חם, זרועים קינמון אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "