פודינג אורז חמאה
ניתן להכין את המתכון של פודינג אורז חמאה בתוך כשעה ו-35 דקות . תמורת 39 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 218 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . המתכון הזה משרת 8. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם מלח, חמאה, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח זול. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 17% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג אורז חמאה שרוף , פודינג אורז שמנת עם רוטב חמאה - הנישואים משני קינוחים מושלמים ופודינג חמאה .
הוראות
בסיר גדול וכבד, מביאים 2 כוסות חלב לרתיחה עדינה. מערבבים פנימה אורז ומלח. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 45 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש; לְהַפְרִישׁ.
בסיר קטן מחממים 1/2 כוס סוכר חום, חמאה ושארית החלב עד לרתיחה.
מסירים מהאש. בקערה קטנה טורפים חלמונים.
הוסף כמות קטנה של תערובת חלב חמה לחלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מערבבים לתוך תערובת האורז; מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 5 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
יוצקים לתוך 1-1/2-Qt משומן. צלחת אפייה; לְהַפְרִישׁ.
בקערה קטנה, עם מקציפים נקיים, מקציפים חלבונים עד שנוצרים קצף רך. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר החום, מקציפים עד שנוצרים פסגות נוקשות.
מורחים על תערובת האורז, אוטמים קצוות.
אופים ב-300 מעלות למשך 20-25 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פודינג אורז עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "