והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1202 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 119 גרם שומן. גשו לסופר וקנו משמשים, אחוזי שומן, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו פודינג אורז משמש פרסי, פודינג אורז משמש וכתום, ו פודינג אורז משמש (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר כבד מכוסה, להביא את האורז, חלב, משמשים, גרוטאות וניל וגרידת לימון לרתיחה מעל חום בינוני. מיד להפחית את החום נמוך ככל האפשר, לכסות בחוזקה, ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד האורז הוא רך מאוד, 20 עד 25 דקות. כבה את החימום. מערבבים את חלמוני הביצה לתוך תערובת אורז מבושל ומערבבים רק עד מעובה, 1 עד 2 דקות. מערבבים בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
כסף ללא נעליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
גבינת טאלג'יו, קצוצה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
יוצקים את פודינג האורז לתוך ramekins או כוסות קינוח ולתת מגניב. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומקררים לפחות 2 שעות או עד שמוכנים לשרת, עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו