פודינג אורז משמש
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1202 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 119 גרם שומן. גשו לסופר וקנו משמשים, אחוזי שומן, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו פודינג אורז משמש פרסי, פודינג אורז משמש וכתום, ו פודינג אורז משמש (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד מכוסה, להביא את האורז, חלב, משמשים, גרוטאות וניל וגרידת לימון לרתיחה מעל חום בינוני. מיד להפחית את החום נמוך ככל האפשר, לכסות בחוזקה, ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד האורז הוא רך מאוד, 20 עד 25 דקות. כבה את החימום. מערבבים את חלמוני הביצה לתוך תערובת אורז מבושל ומערבבים רק עד מעובה, 1 עד 2 דקות. מערבבים בסוכר.
יוצקים את פודינג האורז לתוך ramekins או כוסות קינוח ולתת מגניב. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומקררים לפחות 2 שעות או עד שמוכנים לשרת, עד 24 שעות.