פודינג אורז פקאן מייפל
פודינג אורז פקאן מייפל לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 621 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לכם אורז בסמטי, צימוקים, טעם מייפל טבעי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. ציון זה הוא רע למדי. פודינג לחם פקאן מייפל, פודינג חמוציות, מייפל ופקאן, ו בלוג סקווש הופ-פאי פודינג חמאת מייפל עם קרום פקאן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בקערה קטנה שלבו את הצימוקים והבורבון. הניחו בצד.
שלב את האורז והמלח עם 1 1/2 כוסות מים בסיר נירוסטה בינוני עם תחתית כבדה. מביאים לרתיחה, מערבבים פעם אחת ומבשלים, מכוסים, על האש הנמוכה ביותר במשך 8 עד 9 דקות, עד שרוב המים נספגים. (אם הכיריים שלך חמות מאוד, משוך את התבנית באמצע המבער.)
מערבבים פנימה 4 כוסות חצי וחצי והסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים ללא כיסוי במשך 25 עד 30 דקות, עד שהאורז רך מאוד והפודינג סמיך. מערבבים לעתים קרובות, במיוחד לקראת הסוף. לאט לאט לבחוש את הביצה מוכה וממשיכים לבשל במשך 1 דקה. את האש מוסיפים את כוס החצי-חצי שנותרה, את הווניל, סירופ המייפל, טעם המייפל והצימוקים עם כל הבורבון שנותר. מערבבים היטב.
יוצקים לקערה, ומניחים חתיכת ניילון ישירות על גבי הפודינג כדי למנוע היווצרות עור. מצננים מעט, מוסיפים את אגוזי הפקאן ומגישים חם או צונן.
מזלפים כל מנה בסירופ מייפל נוסף, אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פודינג אורז בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "