קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג אורז פקאן מייפל

פודינג אורז פקאן מייפל
פודינג אורז פקאן מייפל לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 621 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לכם אורז בסמטי, צימוקים, טעם מייפל טבעי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. ציון זה הוא רע למדי. פודינג לחם פקאן מייפל, פודינג חמוציות, מייפל ופקאן, ו בלוג סקווש הופ-פאי פודינג חמאת מייפל עם קרום פקאן דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה קטנה שלבו את הצימוקים והבורבון. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שלב את האורז והמלח עם 1 1/2 כוסות מים בסיר נירוסטה בינוני עם תחתית כבדה. מביאים לרתיחה, מערבבים פעם אחת ומבשלים, מכוסים, על האש הנמוכה ביותר במשך 8 עד 9 דקות, עד שרוב המים נספגים. (אם הכיריים שלך חמות מאוד, משוך את התבנית באמצע המבער.)
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים פנימה 4 כוסות חצי וחצי והסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים ללא כיסוי במשך 25 עד 30 דקות, עד שהאורז רך מאוד והפודינג סמיך. מערבבים לעתים קרובות, במיוחד לקראת הסוף. לאט לאט לבחוש את הביצה מוכה וממשיכים לבשל במשך 1 דקה. את האש מוסיפים את כוס החצי-חצי שנותרה, את הווניל, סירופ המייפל, טעם המייפל והצימוקים עם כל הבורבון שנותר. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפלטעם מייפל
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אפונה גויה®אפונה גויה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
יוצקים לקערה, ומניחים חתיכת ניילון ישירות על גבי הפודינג כדי למנוע היווצרות עור. מצננים מעט, מוסיפים את אגוזי הפקאן ומגישים חם או צונן.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מזלפים כל מנה בסירופ מייפל נוסף, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

פודינג אורז בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "