קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

פודינג אורז קוקוס עם קוקוס פריך

פודינג אורז קוקוס עם קוקוס פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג אורז קוקוס עם קוקוס פריך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 475 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. אם יש לך מלח, סוכר, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קארי ביצי קוקוס עם אורז אדום וצלירי שאלוט פריכים, טופו פריך & אטריות אורז ברוטב קארי אדום קוקוס, ו ללא גלוטן אני: דג סנדל פריך עם בוק צ'וי, טטסואי ואורז קוקוס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 149°. קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא ביצה לבן, סוכר, וניל, ומלח בקערה בינונית להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים שבבי קוקוס וזורקים עד שתרטבו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4
מורחים תערובת קוקוס באופן שווה על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים עד הקוקוס הוא זהב קל ומתחיל פריך, ערבוב מפנה לעתים קרובות, על 22 דקות. מגניב על תבנית אפייה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מערבבים חלב קוקוס קל, חלב קוקוס רגיל, סוכר, קוקוס מגורר, אורז, ו 3/4 כפית מלח בסיר גדול כבד. אם באמצעות שעועית וניל, לגרד זרעים שעועית; להוסיף שעועית לסיר. להביא תערובת לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם. התאם את החום כך שהתערובת בקושי מבעבעת; מכסים חלקית ומבשלים עד שהנוזל מעט שקוף למחצה ופודינג מעובה לעקביות של שיבולת שועל רופפת, ערבוב וגירוד בתחתית וצדדים של מחבת לעתים קרובות, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שיבולת שועלשיבולת שועל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
הסר שעועית וניל, אם שימוש, או לערבב תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
3
מחלקים פודינג בין עשר 3/4-כוס ramekins או כוסות קינוח. לעשות קדימה: ניתן לעשות 6 שעות קדימה. מכסים ומקררים. אם תרצה, לחמם מחדש במיקרוגל רק עד מחומם דרך לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
מפזרים קוקוס פריך על פודינג.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
5
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
6
* זמין בחנויות מזון מיוחדות וחנויות מזון טבעי.** זמין בסופרמרקטים רבים ובשווקים הודיים, דרום מזרח אסיה ולטינית.