פודינג ביסקוויט שוקולד
פודינג ביסקוויט שוקולד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 349 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביסקוויטים בני יום, שמן צמחי, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 34%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פודינג ביסקוויט, פודינג לחם ביסקוויט טופי, ו פודינג ביסקוויט תפוחים, אגסים וחמוציות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ'.
בקערה קטנה מערבבים את הסוכר, אבקת הקקאו, הקינמון והמלח. בקערה בינונית מקציפים יחד את הביצים, החלב, הווניל והשמן הצמחי.
מוסיפים את תערובת הסוכר לחומרים רטובים ומערבבים עד לאיחוד.
מכסים את תחתית תבנית האפייה המוכנה בשכבה אחידה של הביסקוויטים המתפוררים.
יוצקים את התערובת הנוזלית באופן שווה על הביסקוויטים. לחץ כלפי מטה על הביסקוויטים עם גב כף גדולה כדי להרטיב אותם.
מניחים את תבנית האפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' לתבנית אפייה גדולה יותר עם צד גבוה.
מניחים צלחת על מתלה התנור.
יוצקים מים רותחים באמצע דפנות הכלי בגודל 8 על 8 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות, או עד להתייצבות הפודינג.