פודינג בננה טופי דביק
טופי דביק בננה פודינג הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח לכל מטרה unbleached, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פודינג בננה טופי דביק, ממש חטא! פודינג טופי דביק עם רוטב פקאן טופי, ו פודינג טופי דביק עם רוטב טופי פורט (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1 1/4 כוסות שמנת, סוכר חום, סירופ תירס, חמאה, ו 1/8 כפית מלח להרתיח בסיר קטן כבד על חום בינוני, לטאטא עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים ברתיחה עדינה עד מעילים רוטב כפית עבה מצטמצם 11/2 כוסות, לטאטא מדי פעם, כ 15 דקות.
לטאטא ב 3 כפות או יותר שמנת לרוטב דק כדי עקביות הרצוי. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה. לחמם מעט לפני השימוש.
מחממים תנור ל 177°. חמאה 8 x 8 x 2 אינץ ' nonstick מתכת תבנית אפייה. תבנית אפיית אבק עם קמח, הקשה על עודף.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוכר בקערה גדולה עד מעורבב היטב. הכה בביצים 1 בכל פעם. הכה בבננות פירה, רום ווניל (הבלילה עשויה להיראות מקושקשת).
להוסיף מרכיבים יבשים ב 4 תוספות, מכות רק כדי להתמזג לאחר כל תוספת.
מורחים את הבלילה באופן שווה בתבנית אפייה מוכנה.
אופים עוגה עד בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, 35 עד 38 דקות.
מורחים 1/2 כוס רוטב טופי באופן שווה על עוגה. החזירו את העוגה לתנור ואפו עד שהרוטב מבעבע בעובי, כ-6 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מדף 30 דקות.
חותכים עוגה ל 9 ריבועים או 12 מלבנים.
מגישים עוגה חמה מעט או בטמפרטורת החדר עם רוטב טופי העליון עם בננות פרוסות,אם תרצה.