פודינג בננה רום
רום בננה פודינג דורש על 18 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לך פקאן, חלב, ופלים וניל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: גלידת רום טבעת אננס בגריל # קיץ שבוע, איך מכינים פודינג צ'יה-ופרפה פודינג צ' יה בננה תות, ו פודינג בננה.
הוראות
מקציפים יחד 5 מרכיבים ראשונים בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה; מבשלים תוך הקצפה מתמדת, 6 עד 8 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה וניל.
תן לעמוד 5 דקות. מערבבים בעדינות בננות לתערובת פודינג.
מסדרים 15 ופלי וניל בשכבה אחת בתחתית תבנית אפייה של 1 1/2 ליטר; מפזרים 1/2 כוס אגוזי פקאן באופן שווה על ופלי וניל.
יוצקים חצי תערובת פודינג על גבי פקאן בצלחת. חזור על שכבות עם ופלים וניל הנותרים, פודינג, וכלה פקאן.
מקציפים חלבונים ו 1/8 כפית קרם אבנית במהירות גבוהה בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת קצף.
מוסיפים 2 כפות סוכר, 1 כף בכל פעם, מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות והסוכר מתמוסס (בערך 1 עד 2 דקות).
מרנג מורחים באופן שווה על גבי תערובת בננה, איטום קצוות.
אופים בחום של 400 במשך 8 עד 10 דקות או עד להזהבה.