פודינג ג'ינג'ר אגס דביק
פודינג ג'ינג'ר אגס דביק הוא קינוח שמגיש 8. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך סודה לשתייה, זנגביל טחון, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא משהו. נסו אגס דביק & עוגת זנגביל, תאריך דביק & פודינג ג'ינג'ר, ו פודינג טופי דביק עם תאריכים וג'ינג'ר מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הסירופ, הסוכר והחלב בסיר, ואז להביא לרתיחה להתמוסס. השאר להתקרר כמעט לחלוטין בזמן שאתה מקבל על עם כל דבר אחר.
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
שים את החמאה, קמח, ביקרבונט, ג ' ינג ' ר הקרקע וקינמון למעבד מזון, ואז דופק עד שהוא יוצר פירורים עדינים. בנדיבות חמאה אגן פודינג 1.4 ליטר ומפזרים 1 כפית סוכר בתחתית.
לחתוך 3 של כדורי זנגביל במחצית ולשים 5 חצאים, מעוגל בצד למטה, לתוך החלק התחתון, כמו נקודות של כוכב.
חותכים לחי אחת מאגס, ואז חותכים דרך כ -10 פעמים, מבלי לחתוך את קצה הגבעול. שים את זה בתחתית הקערה בין הג ' ינג ' ר, ולאחר מכן לחץ בעדינות כך מאווררי האגס החוצה. ליבה, ואז לחתוך דק את האגס שנותר. דק קוצצים את שאר הג ' ינג ' ר.
עצה סירופ מקורר לערבב ביצה לתוך מעבד מזון, ואז במהירות משתין עם החומרים יבשים לבלילה. מוציאים את הלהב, ואז מערבבים את הג ' ינג ' ר הקצוץ ואגס פרוס. לגרד את התערובת לתוך האגן, ואז אופים במשך 1 שעות 20 דקות עד עלה וזהב כהה, שיפוד יוצא נקי. מה שלא תעשה, אל תפתח את התנור לפני 45 דקות.
כדי לסיים, להמס בעדינות את החומרים סירופ במחבת יחד עד הסוכר מתמוסס, ולאחר מכן להרתיח בקצרה. להפוך את הפודינג מתוך האגן שלה ממש לפני ההגשה, כפית על הסירופ ומגישים עם פודינג.