קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג ג'ינג'ר אגס דביק

פודינג ג'ינג'ר אגס דביק
פודינג ג'ינג'ר אגס דביק הוא קינוח שמגיש 8. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך סודה לשתייה, זנגביל טחון, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא משהו. נסו אגס דביק & עוגת זנגביל, תאריך דביק & פודינג ג'ינג'ר, ו פודינג טופי דביק עם תאריכים וג'ינג'ר מסוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הסירופ, הסוכר והחלב בסיר, ואז להביא לרתיחה להתמוסס. השאר להתקרר כמעט לחלוטין בזמן שאתה מקבל על עם כל דבר אחר.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
שים את החמאה, קמח, ביקרבונט, ג ' ינג ' ר הקרקע וקינמון למעבד מזון, ואז דופק עד שהוא יוצר פירורים עדינים. בנדיבות חמאה אגן פודינג 1.4 ליטר ומפזרים 1 כפית סוכר בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
לחתוך 3 של כדורי זנגביל במחצית ולשים 5 חצאים, מעוגל בצד למטה, לתוך החלק התחתון, כמו נקודות של כוכב.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
5
חותכים לחי אחת מאגס, ואז חותכים דרך כ -10 פעמים, מבלי לחתוך את קצה הגבעול. שים את זה בתחתית הקערה בין הג ' ינג ' ר, ולאחר מכן לחץ בעדינות כך מאווררי האגס החוצה. ליבה, ואז לחתוך דק את האגס שנותר. דק קוצצים את שאר הג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
עצה סירופ מקורר לערבב ביצה לתוך מעבד מזון, ואז במהירות משתין עם החומרים יבשים לבלילה. מוציאים את הלהב, ואז מערבבים את הג ' ינג ' ר הקצוץ ואגס פרוס. לגרד את התערובת לתוך האגן, ואז אופים במשך 1 שעות 20 דקות עד עלה וזהב כהה, שיפוד יוצא נקי. מה שלא תעשה, אל תפתח את התנור לפני 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
כדי לסיים, להמס בעדינות את החומרים סירופ במחבת יחד עד הסוכר מתמוסס, ולאחר מכן להרתיח בקצרה. להפוך את הפודינג מתוך האגן שלה ממש לפני ההגשה, כפית על הסירופ ומגישים עם פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'