קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג ג'ינג'ר אגס דביק

פודינג ג'ינג'ר אגס דביק
פודינג ג'ינג'ר אגס דביק הוא קינוח שמגיש 8. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך סודה לשתייה, זנגביל טחון, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא משהו. נסו אגס דביק & עוגת זנגביל, תאריך דביק & פודינג ג'ינג'ר, ו פודינג טופי דביק עם תאריכים וג'ינג'ר מסוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הסירופ, הסוכר והחלב בסיר, ואז להביא לרתיחה להתמוסס. השאר להתקרר כמעט לחלוטין בזמן שאתה מקבל על עם כל דבר אחר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
שים את החמאה, קמח, ביקרבונט, ג ' ינג ' ר הקרקע וקינמון למעבד מזון, ואז דופק עד שהוא יוצר פירורים עדינים. בנדיבות חמאה אגן פודינג 1.4 ליטר ומפזרים 1 כפית סוכר בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
לחתוך 3 של כדורי זנגביל במחצית ולשים 5 חצאים, מעוגל בצד למטה, לתוך החלק התחתון, כמו נקודות של כוכב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
5
חותכים לחי אחת מאגס, ואז חותכים דרך כ -10 פעמים, מבלי לחתוך את קצה הגבעול. שים את זה בתחתית הקערה בין הג ' ינג ' ר, ולאחר מכן לחץ בעדינות כך מאווררי האגס החוצה. ליבה, ואז לחתוך דק את האגס שנותר. דק קוצצים את שאר הג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
עצה סירופ מקורר לערבב ביצה לתוך מעבד מזון, ואז במהירות משתין עם החומרים יבשים לבלילה. מוציאים את הלהב, ואז מערבבים את הג ' ינג ' ר הקצוץ ואגס פרוס. לגרד את התערובת לתוך האגן, ואז אופים במשך 1 שעות 20 דקות עד עלה וזהב כהה, שיפוד יוצא נקי. מה שלא תעשה, אל תפתח את התנור לפני 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
כדי לסיים, להמס בעדינות את החומרים סירופ במחבת יחד עד הסוכר מתמוסס, ולאחר מכן להרתיח בקצרה. להפוך את הפודינג מתוך האגן שלה ממש לפני ההגשה, כפית על הסירופ ומגישים עם פודינג.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי