פודינג דלעת עם ציפוי שביר
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם דלעת, חלב מרוכז, תבלין דלעת-פאי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 52 דקות. מתכונים דומים: פודינג דלעת עם ציפוי שביר, פשטידות דלעת ללא סרטנים בודדים (Aka פודינג דלעת), ו מיני פודינג דלעת.
הוראות
מקום הראשון 6 מרכיבים בבלנדר; תהליך רק עד חלקה.
יוצקים תערובת פודינג באופן שווה לתוך 6 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול.
מניחים ramekins במחבת אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 45 דקות או עד מרכז פודינג בקושי זז כאשר ramekin הוא נגע.
הסר ramekins מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
מפזרים כל פודינג עם 2 כפיות בוטנים פריכים לפני ההגשה.