זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, פודינג לחם מלטזי (באמצעות לחם מעופש), ו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז 13 על ידי 9 על ידי מחבת 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
מערבבים יחד סוכר מגורען, ביצים וחלב בקערה; מוסיפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
וניל
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
יוצקים על לחם קוביות ולתת לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם
4
בקערה אחרת, מערבבים ומתפוררים יחד סוכר חום, חמאה ופקאנים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
פקאנים
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
יוצקים תערובת לחם למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מפזרים תערובת סוכר חום מעל ואופים במשך 35 עד 45 דקות, או עד שנקבע.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מערבבים יחד את הסוכר מגורען, חמאה, ביצה, ווניל בסיר על חום בינוני. מערבבים יחד עד הסוכר נמס.