קושימומחה
מוכן ב25 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

פודינג הלחם הטוב ביותר

פודינג הלחם הטוב ביותר
זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, פודינג לחם מלטזי (באמצעות לחם מעופש), ו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז 13 על ידי 9 על ידי מחבת 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מערבבים יחד סוכר מגורען, ביצים וחלב בקערה; מוסיפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ונילוניל
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים על לחם קוביות ולתת לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
4
בקערה אחרת, מערבבים ומתפוררים יחד סוכר חום, חמאה ופקאנים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים תערובת לחם למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מפזרים תערובת סוכר חום מעל ואופים במשך 35 עד 45 דקות, או עד שנקבע.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מערבבים יחד את הסוכר מגורען, חמאה, ביצה, ווניל בסיר על חום בינוני. מערבבים יחד עד הסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ונילוניל
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיף את הברנדי, ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
ברנדיברנדי
3
יוצקים פודינג לחם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
4
מגישים חם או קר.

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1/2 מקל) חמאה, מרוכך(1/2 מקל) חמאה, מרוכך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 מקל) חמאה, נמס(1 מקל) חמאה, נמס1ביצה, הוכהביצה, הוכה5largesביצים מוכותביצים מוכות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלחם איטלקי בקוביות, אפשר להתייבש בן לילה בקערהלחם איטלקי בקוביות, אפשר להתייבש בן לילה בקערה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקאנים קצוציםפקאנים קצוצים2(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור