פודינג וניל עם פירות יער טריים וג'ינג'רס
ניתן להכין את המתכון של פודינג וניל עם פירות יער טריים וג'ינג'רס תוך כ-4 שעות ו-20 דקות . מתאים ל-8 ומחירו 90 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -7 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 292 קלוריות . זה עובד היטב כקינוח. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אוכמניות, תמצית וניל, מלח כשר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה גרוע למדי. נסו מרנגים עם גרגרי קיץ טריים וקרם פרש וניל , עוגת פודינג לימון עם פירות יער מעורבים טריים ועוגת פודינג מאיר לימון עם פירות יער טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 4 כוסות חלב בסיר גדול על אש בינונית עד לאידוי.
מקציפים את הסוכר, עמילן התירס ו-1/2 כפית מלח בקערה גדולה.
טורפים פנימה את החלמונים ואת 1/2 כוס החלב הנותר.
מקציפים מחצית מהחלב החם לתוך תערובת הביצים עד לקבלת תערובת חלקה, ואז טורפים בהדרגה את תערובת הביצים-חלב לתוך הסיר. מבשלים על אש בינונית תוך כדי טריפה מתמדת עד שהתערובת רותחת. המשך לבשל תוך כדי טריפה מתמדת עד שהוא מסמיך לעקביות כמו פודינג, 3 עד 4 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הווניל.
מצננים מעט, מערבבים כמה פעמים כדי למנוע היווצרות עור.
מניחים פיסת ניילון נצמד ישירות על הפודינג ומקררים עד לצינון מלא ומסמיך, כ-4 שעות.
לפני ההגשה, מקציפים את הפודינג במרץ עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. מקפלים פנימה בעדינות את פירות היער. מזלפים את הפודינג לשש עד שמונה כוסות אישיות ומעלים את הג'ינג'רס המרוסקים.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
פודינג וניל בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.