פודינג טופי דביק
פודינג טופי דביק הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-7 ומחירו 1 מנות.43 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 53 גרם שומן, ובסך הכל של 896 קלוריות. אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 24%. הציון הזה די גרוע. נסו חטא לחלוטין! פודינג טופי דביק עם רוטב טופי פקאן, פודינג טופי דביק עם רוטב פורט טופי, ו פודינג טופי דביק (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לרוטב: בסיר כבד על אש בינונית, שלבו 1 1/4 כוסות מהשמנת הכבדה, הסוכר, סירופ התירס והחמאה. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד צבע כהה כהה, כ 40 דקות. מוסיפים בזהירות את יתרת 1 1/4 כוסות השמנת הכבדה. זה יהיה בועה למעלה וזה חם!
לעוגה: מחממים את התנור ל -350 מעלות פ.משמנים שבעה 1/2 כוס רמקינס ומניחים בצד.
מערבבים את התמרים ו -3 / 4 כוס מים בסיר קטן ומבשלים עד שהתמרים מתרככים, כ -15 דקות. מחית בבלנדר ומצננים.
שלב בקערה קטנה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח והניח בצד.
בקערה של מערבל חשמלי, קרם את הסוכר החום והחמאה עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים את הווניל, הביצה, הקליפה ומחית התמרים. מערבבים פנימה את החומרים היבשים. מחלקים לרמקינס המוכנים ואופים כ -20 דקות. מצננים מעט ומוציאים את העוגות מהרמקינס. פורסים את העוגות לחצי אופקית. שוטפים את הרמקינס.
יוצקים מעט רוטב טופי בתחתית הרמקינס ומעליהם את השכבה התחתונה של העוגה.
מוסיפים עוד רוטב טופי, מניחים מעל את שכבת העוגה העליונה ומכסים ברוטב נוסף.
מחממים מעט לפני ההגשה הפוך לצלחת וכן ...מכסים ברוטב נוסף.