קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות58
מגזין

פודינג לחם III

פודינג לחם III
פודינג לחם III עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 2156 קלוריות. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קינמון טחון, קוביות לחם, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, פודינג לחם מלטזי (באמצעות לחם מעופש), ו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לקלף, הליבה וקוביית התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
משמנים מעט תבנית אפייה בגודל 13x9 אינץ'. מכסים את החלק התחתון עם חצי קוביות הלחם ואז מפזרים על חצי מהתפוחים. חזור עם הלחם והתפוחים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
תפוחתפוח
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
בקערת ערבוב גדולה לשלב את הביצים, שמנת, סוכר, חלב וקינמון; לנצח היטב.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
4
יוצקים את התערובת באופן שווה על קוביות הלחם והתפוחים.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
תפוחתפוח
5
אופים ב 350 מעלות במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים חם.