פודינג לחם III
פודינג לחם III עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 2156 קלוריות. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קינמון טחון, קוביות לחם, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, פודינג לחם מלטזי (באמצעות לחם מעופש), ו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לקלף, הליבה וקוביית התפוחים.
משמנים מעט תבנית אפייה בגודל 13x9 אינץ'. מכסים את החלק התחתון עם חצי קוביות הלחם ואז מפזרים על חצי מהתפוחים. חזור עם הלחם והתפוחים הנותרים.
בקערת ערבוב גדולה לשלב את הביצים, שמנת, סוכר, חלב וקינמון; לנצח היטב.
יוצקים את התערובת באופן שווה על קוביות הלחם והתפוחים.
אופים ב 350 מעלות במשך 35 דקות.