פודינג לחם אפרסקים עם רוטב קרמל
פודינג לחם אפרסקים עם רוטב קרמל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 224 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, מים, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא משהו. נסו פודינג קרמל עם רוטב קרמל קרמי, פודינג לחם Peachy אגס, ו פודינג לחם שוקולד עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
קוצצים את האפרסקים ומעכים אותם קלות בקערת ערבוב.
מערבבים את החלב המרוכז הממותק והביצים; מוסיפים אותם לאפרסקים ומערבבים היטב. מערבבים במים החמים, חמאה מומסת, קינמון, ווניל. מערבבים את הלחם הצרפתי לתוך תערובת פודינג עד הלחם הוא רטוב לחלוטין. להפוך את הפודינג לתבנית אפייה מוכנה.
אופים עד סכין מוכנס במרכז הפודינג יוצא נקי, על 1 שעה ו 10 דקות.
בעוד הפודינג הוא אפייה, לשלב את הסוכר החום, 1/2 כוס חמאה, סירופ תירס, ורום בסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות או עד רק מעובה מעט.
הסר את הפודינג מהתנור ולתת לו להתקרר במשך כעשר דקות לפני ההגשה.
מגישים חמים עם רוטב הקרמל. מגניב ומכסה כל שאריות פודינג ולאחסן אותו במקרר.