קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

פודינג לחם אפרסקים עם רוטב קרמל

פודינג לחם אפרסקים עם רוטב קרמל
פודינג לחם אפרסקים עם רוטב קרמל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 224 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, מים, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא משהו. נסו פודינג קרמל עם רוטב קרמל קרמי, פודינג לחם Peachy אגס, ו פודינג לחם שוקולד עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
קוצצים את האפרסקים ומעכים אותם קלות בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מערבבים את החלב המרוכז הממותק והביצים; מוסיפים אותם לאפרסקים ומערבבים היטב. מערבבים במים החמים, חמאה מומסת, קינמון, ווניל. מערבבים את הלחם הצרפתי לתוך תערובת פודינג עד הלחם הוא רטוב לחלוטין. להפוך את הפודינג לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
לחם צרפתילחם צרפתי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
אופים עד סכין מוכנס במרכז הפודינג יוצא נקי, על 1 שעה ו 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
בעוד הפודינג הוא אפייה, לשלב את הסוכר החום, 1/2 כוס חמאה, סירופ תירס, ורום בסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות או עד רק מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
בואו להתקרר מעט.
7
הסר את הפודינג מהתנור ולתת לו להתקרר במשך כעשר דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים חמים עם רוטב הקרמל. מגניב ומכסה כל שאריות פודינג ולאחסן אותו במקרר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים