פודינג לחם בננה אגוזים
אם יש לך בערך 10 שעות ו-5 דקות לבלות במטבח, פודינג לחם בננה אגוזים עשוי להיות מתכון צמחוני סופר לקטו אובו שכדאי לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 10 גרם חלבון , 28 גרם שומן , ובסך הכל 491 קלוריות . מתאים ל-15 ומחירו 1 מנות.14 דולר למנה. 54 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח. גשו לסופר וקנו מלח, חלב מרוכז, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . הציון הזה מוצק. נסו פודינג בננה טבעוני נפלא אגוזי מלך (ללא בישול) , פודינג לחם שוקולד-אגוז ופודינג לחם אגוזי תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' ב-1 כף חמאה; מניחים את יתרת החמאה בסיר על אש נמוכה, וממיסים את החמאה.
מורחים את קוביות הלחם הצרפתי לתוך התבנית המשומנת, ומטפטפים את החמאה המומסת על הלחם.
מניחים את אגוזי המלך לתוך מחבת יבשה על אש בינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים עד שהאגוזי מלך מקבלים צבע זהוב בהיר ומוציאים ניחוח קלוי, כ-2 דקות. שימו לב היטב כדי שלא יישרפו.
מסירים מהאש ומעבירים אגוזי מלך לקערה מיד לצינון. מניחים אגוזי מלך בצד.
בקערת ערבוב גדולה טורפים קלות את הביצים רק כדי לשבור חלמונים ומערבבים פנימה את השמנת, החלב המרוכז, חלב הקוקוס, הסוכר החום, תמצית הוניל, הקינמון, אגוז המוסקט, הפלפל האנגלי והמלח.
מקציפים לאיחוד יסודי עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה פירה בננה ו-3/4 כוס אגוזי מלך.
יוצקים את תערובת הבננות באופן שווה על קוביות הלחם, ודוחפים קוביות לחם לתוך התערובת כדי שיצפו היטב בקצפת.
מפזרים את 1/4 כוס אגוזי המלך הקלויים שנותרו. מכסים את הכלי בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-8 עד 12 שעות.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מסירים את הניילון ומכסים את הכלי בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, לאחר מכן מסירים את נייר הכסף ומחזירים לתנור עד שהחלק העליון משחים והשוליים מתרחקים מהתבנית, כ-45 דקות נוספות. מניחים להתקרר לפני ההגשה.