חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 890 קלוריות. אם $2.68 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג לחם בריוש וניל עם רוטב סוזט אפרסק יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו נענע, רום, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל, פודינג בריוש דובדבן-וניל, ו קרפים סוזט עם גלידה Vanillan ורוטב חמאה כתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור פודינג הלחם: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים צלחת אפייה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הוסף את הלחם הקוביות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
4
בסיר קטן, להמיס 4 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
בקערה גדולה, לשלב את החמאה המומסת, צימוקים, חלב מרוכז, סוכר, וניל לטאטא יחד.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים את פודינג על הלחם ולאפשר לספוג במשך כמה דקות. לחץ על הלחם לתוך הנוזל כדי לעזור לספוג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1-1/2 כוסות בירה
8
מפזרים את החלק העליון עם קינמון ופקאנים קצוצים ואופים בתנור עד שהפודינג מוגדר, כ -30 דקות. תקע סכין קיצוץ במרכז הפודינג. אם זה יוצא עם נוזל דבוק לסכין, לבשל עוד כמה דקות עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחד
9
הסר את פודינג הלחם מהתנור ולאפשר להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
עבור רוטב האפרסק: בסיר גדול מעל חום בינוני-נמוך, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוסיפים את האפרסקים, הסוכר והליקר ומערבבים בעדינות עד שהסוכר מתמוסס. אפשר להתבשל עד שהתערובת מתחילה להתעבות ולהכהות, כ -2 דקות. מערבבים בזמן הבישול כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מיץ לימון, אופציונלי
12
מוסיפים את השמנת הכבדה ומערבבים לשלב. אפשר לחמם ולעבות, על 2 דקות. אם הרוטב צריך עיבוי נוסף, לשלב את עמילן תירס ומים בקערה קטנה ומערבבים קצת לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)