קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

פודינג לחם בריוש וניל עם רוטב סוזט אפרסק

פודינג לחם בריוש וניל עם רוטב סוזט אפרסק
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 890 קלוריות. אם $2.68 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג לחם בריוש וניל עם רוטב סוזט אפרסק יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו נענע, רום, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל, פודינג בריוש דובדבן-וניל, ו קרפים סוזט עם גלידה Vanillan ורוטב חמאה כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור פודינג הלחם: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים צלחת אפייה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הוסף את הלחם הקוביות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
4
בסיר קטן, להמיס 4 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
בקערה גדולה, לשלב את החמאה המומסת, צימוקים, חלב מרוכז, סוכר, וניל לטאטא יחד.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את הביצים ומקציפים שוב עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים את פודינג על הלחם ולאפשר לספוג במשך כמה דקות. לחץ על הלחם לתוך הנוזל כדי לעזור לספוג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
8
מפזרים את החלק העליון עם קינמון ופקאנים קצוצים ואופים בתנור עד שהפודינג מוגדר, כ -30 דקות. תקע סכין קיצוץ במרכז הפודינג. אם זה יוצא עם נוזל דבוק לסכין, לבשל עוד כמה דקות עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
הסר את פודינג הלחם מהתנור ולאפשר להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
עבור רוטב האפרסק: בסיר גדול מעל חום בינוני-נמוך, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוסיפים את האפרסקים, הסוכר והליקר ומערבבים בעדינות עד שהסוכר מתמוסס. אפשר להתבשל עד שהתערובת מתחילה להתעבות ולהכהות, כ -2 דקות. מערבבים בזמן הבישול כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
12
מוסיפים את השמנת הכבדה ומערבבים לשלב. אפשר לחמם ולעבות, על 2 דקות. אם הרוטב צריך עיבוי נוסף, לשלב את עמילן תירס ומים בקערה קטנה ומערבבים קצת לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
הסר מהחום ולשמור על חום.
1
מחממים מחבת קטנה ולא דביקה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את הסוכר. מערבבים ומבשלים עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום והוסף את הליקר הכתום ואת הרום הכהה. חזור לחום ומבשל במשך 1 דקה, ולאחר מכן להבה, אם תרצה, או פשוט לתת את האלכוהול לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
אלכוהולאלכוהול
3
לצלחת: באמצעות חותך טבעת, לחתוך את סיבובים של פודינג לחם צלחת בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים את רוטב האפרסק מעל, ולאחר מכן את רוטב הרום.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
דבש הדריםדבש הדרים
5
מקשטים עם מנה של קרם פרש ונענע טרי קטן.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
מנטה טרייהמנטה טרייה

מרכיבים

9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרבריוש, חתוך לקוביות 1 אינץבריוש, חתוך לקוביות 1 אינץ12 כפיות אבקת שוםעמילן תירס, בתוספת 2 כפות מים, כדי לעבות, במידת הצורךעמילן תירס, בתוספת 2 כפות מים, כדי לעבות, במידת הצורך6שרימפס וורידיםקרם פרשקרם פרש23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רום כההרום כהה4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)6שרימפס וורידיםמנטה טרייהמנטה טרייה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים זהוביםצימוקים זהובים1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרליקר תפוזיםליקר תפוזים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ליקר תפוזיםליקר תפוזים591 לב מפאלדי טרי אם אפשראפרסקים טריים פרוסים דקאפרסקים טריים פרוסים דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פקאן, קצוץפקאן, קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת1stickחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכותחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, נמסה, ועוד לשמן מחבתחמאה ללא מלח, נמסה, ועוד לשמן מחבת1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)