קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

פודינג לחם בריוש וניל עם רוטב סוזט אפרסק

פודינג לחם בריוש וניל עם רוטב סוזט אפרסק
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 890 קלוריות. אם $2.68 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג לחם בריוש וניל עם רוטב סוזט אפרסק יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו נענע, רום, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל, פודינג בריוש דובדבן-וניל, ו קרפים סוזט עם גלידה Vanillan ורוטב חמאה כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור פודינג הלחם: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים צלחת אפייה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הוסף את הלחם הקוביות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
4
בסיר קטן, להמיס 4 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
בקערה גדולה, לשלב את החמאה המומסת, צימוקים, חלב מרוכז, סוכר, וניל לטאטא יחד.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את הביצים ומקציפים שוב עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
יוצקים את פודינג על הלחם ולאפשר לספוג במשך כמה דקות. לחץ על הלחם לתוך הנוזל כדי לעזור לספוג.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
8
מפזרים את החלק העליון עם קינמון ופקאנים קצוצים ואופים בתנור עד שהפודינג מוגדר, כ -30 דקות. תקע סכין קיצוץ במרכז הפודינג. אם זה יוצא עם נוזל דבוק לסכין, לבשל עוד כמה דקות עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
הסר את פודינג הלחם מהתנור ולאפשר להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
עבור רוטב האפרסק: בסיר גדול מעל חום בינוני-נמוך, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
מוסיפים את האפרסקים, הסוכר והליקר ומערבבים בעדינות עד שהסוכר מתמוסס. אפשר להתבשל עד שהתערובת מתחילה להתעבות ולהכהות, כ -2 דקות. מערבבים בזמן הבישול כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים את השמנת הכבדה ומערבבים לשלב. אפשר לחמם ולעבות, על 2 דקות. אם הרוטב צריך עיבוי נוסף, לשלב את עמילן תירס ומים בקערה קטנה ומערבבים קצת לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
הסר מהחום ולשמור על חום.
1
מחממים מחבת קטנה ולא דביקה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את הסוכר. מערבבים ומבשלים עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהחום והוסף את הליקר הכתום ואת הרום הכהה. חזור לחום ומבשל במשך 1 דקה, ולאחר מכן להבה, אם תרצה, או פשוט לתת את האלכוהול לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
אלכוהולאלכוהול
3
לצלחת: באמצעות חותך טבעת, לחתוך את סיבובים של פודינג לחם צלחת בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים את רוטב האפרסק מעל, ולאחר מכן את רוטב הרום.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דבש הדריםדבש הדרים
5
מקשטים עם מנה של קרם פרש ונענע טרי קטן.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
מנטה טרייהמנטה טרייה

מרכיבים

9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרבריוש, חתוך לקוביות 1 אינץבריוש, חתוך לקוביות 1 אינץ1גבינת פרמזן מגוררתעמילן תירס, בתוספת 2 כפות מים, כדי לעבות, במידת הצורךעמילן תירס, בתוספת 2 כפות מים, כדי לעבות, במידת הצורך6קצת קישואים קצוציםקרם פרשקרם פרש2קרום: פירורי קרקר גרהםרום כההרום כהה4larges(חלקית &)(חלקית &)6קצת קישואים קצוציםמנטה טרייהמנטה טרייה791 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפות צנוברים קלויים קלות4 כפות צנוברים קלויים קלות1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון3קרום: פירורי קרקר גרהםכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרליקר תפוזיםליקר תפוזים3קרום: פירורי קרקר גרהםליקר תפוזיםליקר תפוזים591 לב מפאלדי טרי אם אפשראפרסקים טריים פרוסים דקאפרסקים טריים פרוסים דק2קרום: פירורי קרקר גרהםפקאן, קצוץפקאן, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת1stickחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכותחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות4קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלח, נמסה, ועוד לשמן מחבתחמאה ללא מלח, נמסה, ועוד לשמן מחבת1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)