פודינג לחם בריוש וניל עם רוטב סוזט אפרסק
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 890 קלוריות. אם $2.68 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג לחם בריוש וניל עם רוטב סוזט אפרסק יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו נענע, רום, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל, פודינג בריוש דובדבן-וניל, ו קרפים סוזט עם גלידה Vanillan ורוטב חמאה כתום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור פודינג הלחם: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים צלחת אפייה עם חמאה.
בסיר קטן, להמיס 4 כפות חמאה.
בקערה גדולה, לשלב את החמאה המומסת, צימוקים, חלב מרוכז, סוכר, וניל לטאטא יחד.
מוסיפים את הביצים ומקציפים שוב עד לשלב ביסודיות.
יוצקים את פודינג על הלחם ולאפשר לספוג במשך כמה דקות. לחץ על הלחם לתוך הנוזל כדי לעזור לספוג.
מפזרים את החלק העליון עם קינמון ופקאנים קצוצים ואופים בתנור עד שהפודינג מוגדר, כ -30 דקות. תקע סכין קיצוץ במרכז הפודינג. אם זה יוצא עם נוזל דבוק לסכין, לבשל עוד כמה דקות עד המשרד.
הסר את פודינג הלחם מהתנור ולאפשר להתקרר קצת.
עבור רוטב האפרסק: בסיר גדול מעל חום בינוני-נמוך, להמיס את החמאה.
מוסיפים את האפרסקים, הסוכר והליקר ומערבבים בעדינות עד שהסוכר מתמוסס. אפשר להתבשל עד שהתערובת מתחילה להתעבות ולהכהות, כ -2 דקות. מערבבים בזמן הבישול כדי למנוע שריפה.
מוסיפים את השמנת הכבדה ומערבבים לשלב. אפשר לחמם ולעבות, על 2 דקות. אם הרוטב צריך עיבוי נוסף, לשלב את עמילן תירס ומים בקערה קטנה ומערבבים קצת לתוך הרוטב.
מחממים מחבת קטנה ולא דביקה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את הסוכר. מערבבים ומבשלים עד שהסוכר נמס.
הסר מהחום והוסף את הליקר הכתום ואת הרום הכהה. חזור לחום ומבשל במשך 1 דקה, ולאחר מכן להבה, אם תרצה, או פשוט לתת את האלכוהול לשרוף.
לצלחת: באמצעות חותך טבעת, לחתוך את סיבובים של פודינג לחם צלחת בקערה רדודה.
יוצקים את רוטב האפרסק מעל, ולאחר מכן את רוטב הרום.
מקשטים עם מנה של קרם פרש ונענע טרי קטן.