קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם דובדבן מיובש שוקולד

פודינג לחם דובדבן מיובש שוקולד
פודינג דובדבן מיובש שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך סוכר turbinado, ביצים, זרעי שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פודינג אורז שוקולד לבן עם רוטב דובדבנים מיובש, פודינג אורז שוקולד לבן עם רוטב דובדבנים מיובש, ו פודינג לחם שוקולד עם דובדבנים מיובשים וקצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: שמונה ramekins 4-אונקיה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
שים את שבבי השוקולד הכהה בקערה חסינת חום גדולה. בקערה גדולה נוספת, לטאטא יחד את הביצים וסוכר חום עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס מרירשוקולד צ ' יפס מריר
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
בסיר בינוני, להביא את השמנת, חלב, ברנדי, גרידת תפוז, זרעי וניל, מלח, וסוכר מגורען לרתיחה; מערבבים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
4
יוצקים את הנוזל החם על שבבי שוקולד מריר ומקציפים עד מומס וחלק. בעוד לטאטא כל הזמן, לשפוך את תערובת שוקולד מריר לתוך הביצים, ערבוב עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס מרירשוקולד צ ' יפס מריר
שוקולד מרירשוקולד מריר
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
5
מוסיפים את הלחם וזורקים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
6
מעבירים את תערובת הלחם למקרר וקריר לטמפרטורת החדר. מערבבים בשוקולד צ ' יפס ודובדבנים יבשים. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
7
מיקום מתלה במרכז התנור וחימום מראש ל 350 מעלות F. לשים שמונה ramekins 4-אונקיה על תבנית אפייה לייפות אותם קלות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
8
מערבבים את תערובת פודינג הלחם כדי להפיץ באופן שווה את שבבי השוקולד ודובדבנים. מחלקים את התערובת בין ramekins מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מפזרים קצת סוכר טורבינדו מעל כל פודינג ואופים עד נפוח ולהגדיר, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
10
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.