קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם דובדבן מיובש שוקולד

פודינג לחם דובדבן מיובש שוקולד
פודינג דובדבן מיובש שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך סוכר turbinado, ביצים, זרעי שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פודינג אורז שוקולד לבן עם רוטב דובדבנים מיובש, פודינג אורז שוקולד לבן עם רוטב דובדבנים מיובש, ו פודינג לחם שוקולד עם דובדבנים מיובשים וקצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: שמונה ramekins 4-אונקיה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
שים את שבבי השוקולד הכהה בקערה חסינת חום גדולה. בקערה גדולה נוספת, לטאטא יחד את הביצים וסוכר חום עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס מרירשוקולד צ ' יפס מריר
כָּתֵףכָּתֵף
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בסיר בינוני, להביא את השמנת, חלב, ברנדי, גרידת תפוז, זרעי וניל, מלח, וסוכר מגורען לרתיחה; מערבבים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
יוצקים את הנוזל החם על שבבי שוקולד מריר ומקציפים עד מומס וחלק. בעוד לטאטא כל הזמן, לשפוך את תערובת שוקולד מריר לתוך הביצים, ערבוב עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס מרירשוקולד צ ' יפס מריר
שוקולד מרירשוקולד מריר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים את הלחם וזורקים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
6
מעבירים את תערובת הלחם למקרר וקריר לטמפרטורת החדר. מערבבים בשוקולד צ ' יפס ודובדבנים יבשים. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
7
מיקום מתלה במרכז התנור וחימום מראש ל 350 מעלות F. לשים שמונה ramekins 4-אונקיה על תבנית אפייה לייפות אותם קלות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מערבבים את תערובת פודינג הלחם כדי להפיץ באופן שווה את שבבי השוקולד ודובדבנים. מחלקים את התערובת בין ramekins מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מפזרים קצת סוכר טורבינדו מעל כל פודינג ואופים עד נפוח ולהגדיר, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.