קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם חמוציות קרמי

פודינג לחם חמוציות קרמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם חמוציות שמנת. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 961 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לך שמנת כבדה, סוכר ממתקים, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג לחם חמוציות קרמי, פודינג לחם חמוציות, ו פודינג לחם חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את הקרום את הלחם וחותכים לקוביות 1 אינץ'. אתה צריך בערך 10 1/2 כוסות של קוביות. מסדרים על תבנית אפייה וטוסט בתנור עד חום זהוב בהיר, כ 10 דקות. צפה בזהירות כדי לוודא שהם לא חומים יותר מדי; להפריש להתקרר. תשאיר את התנור דולק. בסיר, לחמם את חצי וחצי, שמנת, מלח, שעועית וניל על חום בינוני, ערבוב מדי פעם כדי לוודא את התערובת לא לשרוף או להיצמד לתחתית המחבת. כאשר תערובת הקרם מגיעה לרתיחה מהירה (לא נותנים לו להרתיח), לכבות את החום. להפריש להחדיר 10 עד 15 דקות. בקערת ערבוב גדולה, לטאטא את הביצים וסוכר יחד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
לטאטא כל הזמן, בהדרגה להוסיף את תערובת קרם חם. מסננים לתוך קערה גדולה כדי להחליק את התערובת ולהסיר את שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיף את קוביות הלחם, לזרוק היטב, ולתת לספוג עד נספג. מקפלים את התערובת מדי פעם כדי להבטיח אפילו השרייה. במעבד מזון דופק את פירות יער לקצוץ אותם בערך. מקפלים אותם לקוביות לחם ספוג בזהירות. מחלקים חצי מתערובת הלחם בין 20 ראמקין, כוסות רפרפת או כוסות קינוח, שומרים את השאר, ממלאים אותם בחצי הדרך.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מניחים כפית של ריבה כתומה בכל ramekin ואז למעלה עם תערובת הלחם הטבול הנותרים. מסדרים את הפודינג באמבט מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מרמלדה כתומהמרמלדה כתומה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
אופים עד סט וחום זהוב על גבי, כ 30 דקות עבור פודינגים בודדים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגישים חם או צונן, מאובק עם סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב