קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם חמוציות קרמי

פודינג לחם חמוציות קרמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם חמוציות שמנת. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 961 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לך שמנת כבדה, סוכר ממתקים, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג לחם חמוציות קרמי, פודינג לחם חמוציות, ו פודינג לחם חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את הקרום את הלחם וחותכים לקוביות 1 אינץ'. אתה צריך בערך 10 1/2 כוסות של קוביות. מסדרים על תבנית אפייה וטוסט בתנור עד חום זהוב בהיר, כ 10 דקות. צפה בזהירות כדי לוודא שהם לא חומים יותר מדי; להפריש להתקרר. תשאיר את התנור דולק. בסיר, לחמם את חצי וחצי, שמנת, מלח, שעועית וניל על חום בינוני, ערבוב מדי פעם כדי לוודא את התערובת לא לשרוף או להיצמד לתחתית המחבת. כאשר תערובת הקרם מגיעה לרתיחה מהירה (לא נותנים לו להרתיח), לכבות את החום. להפריש להחדיר 10 עד 15 דקות. בקערת ערבוב גדולה, לטאטא את הביצים וסוכר יחד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לטאטא כל הזמן, בהדרגה להוסיף את תערובת קרם חם. מסננים לתוך קערה גדולה כדי להחליק את התערובת ולהסיר את שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיף את קוביות הלחם, לזרוק היטב, ולתת לספוג עד נספג. מקפלים את התערובת מדי פעם כדי להבטיח אפילו השרייה. במעבד מזון דופק את פירות יער לקצוץ אותם בערך. מקפלים אותם לקוביות לחם ספוג בזהירות. מחלקים חצי מתערובת הלחם בין 20 ראמקין, כוסות רפרפת או כוסות קינוח, שומרים את השאר, ממלאים אותם בחצי הדרך.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מניחים כפית של ריבה כתומה בכל ramekin ואז למעלה עם תערובת הלחם הטבול הנותרים. מסדרים את הפודינג באמבט מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מרמלדה כתומהמרמלדה כתומה
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
אופים עד סט וחום זהוב על גבי, כ 30 דקות עבור פודינגים בודדים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים חם או צונן, מאובק עם סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב