פודינג לחם חמוציות תפוח
פודינג לחם חמוציות תפוח הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי פוג'י, מיץ לימון, ליקר תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פודינג תפוחים אוכמניות ללא גלוטן, מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ, ו פודינג לחם חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F. משמנים צלחת אפייה 11 על 13 אינץ ' עם חמאת טמפרטורת החדר.
מניחים בריוש קוביות בתבנית האפייה. תניח בצד.
בקערה גדולה, לשלב תפוחים חתוכים לקוביות עם מיץ לימון, סוכר חום אוכמניות.
בקערה גדולה, להקציף יחד חצי, ביצים, קינמון, אגוז מוסקט ווניל.
יוצקים פודינג על לחם. אפשר להרוות לכמה דקות.
אופים במשך 40 דקות עד ערכות פודינג.
מניחים קערה בינונית במקפיא במשך 1 שעה לפני הקצפת.
מוסיפים שמנת כבדה לקערה צוננת ושוט עם מערבל יד.
מוסיפים ליקר ואבקת סוכר ומשלבים היטב.