קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

פודינג לחם כפול פטריות

פודינג לחם כפול פטריות
, המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. לכי לחנות וקחי ביצה לבנה, לחם כפרי, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד כפול, פודינג לחם שוקולד כפול, ו פודינג לחם שוקולד כפול.

הוראות

1
שלב 2 כוסות חלב ולחם. מכסים ומקררים 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
2
הסר זימים חומים מן החלק התחתון של portobellos באמצעות כף; להשליך זימים וגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
3
חותכים כובעי פטריות במחצית; לחתוך חצאים לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים פורטובלו ופטריות קרמיני, ומטוגנים 4 דקות. מערבבים פטרוזיליה, רוזמרין, מלח, פלפל ושום; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מערבבים 1 כוס חלב, ביצים, ביצה לבן, ומערבבים עם מקצף. כפית 2 כוסות תערובת לחם לתוך תבשיל 2 ליטר מצופה ספריי בישול. למעלה עם תערובת פטריות; מפזרים 1/3 כוס גבינה. למעלה עם תערובת הלחם הנותרים 2/3 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
יוצקים תערובת ביצים מעל.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה