פודינג לחם כפול פטריות
, המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. לכי לחנות וקחי ביצה לבנה, לחם כפרי, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד כפול, פודינג לחם שוקולד כפול, ו פודינג לחם שוקולד כפול.
הוראות
שלב 2 כוסות חלב ולחם. מכסים ומקררים 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר זימים חומים מן החלק התחתון של portobellos באמצעות כף; להשליך זימים וגבעולים.
חותכים כובעי פטריות במחצית; לחתוך חצאים לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים פורטובלו ופטריות קרמיני, ומטוגנים 4 דקות. מערבבים פטרוזיליה, רוזמרין, מלח, פלפל ושום; לטגן 1 דקה.
מערבבים 1 כוס חלב, ביצים, ביצה לבן, ומערבבים עם מקצף. כפית 2 כוסות תערובת לחם לתוך תבשיל 2 ליטר מצופה ספריי בישול. למעלה עם תערובת פטריות; מפזרים 1/3 כוס גבינה. למעלה עם תערובת הלחם הנותרים 2/3 כוס גבינה.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד סט.