קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

פודינג לחם כפול פטריות

פודינג לחם כפול פטריות
, המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. לכי לחנות וקחי ביצה לבנה, לחם כפרי, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד כפול, פודינג לחם שוקולד כפול, ו פודינג לחם שוקולד כפול.

הוראות

1
שלב 2 כוסות חלב ולחם. מכסים ומקררים 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
2
הסר זימים חומים מן החלק התחתון של portobellos באמצעות כף; להשליך זימים וגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
3
חותכים כובעי פטריות במחצית; לחתוך חצאים לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים פורטובלו ופטריות קרמיני, ומטוגנים 4 דקות. מערבבים פטרוזיליה, רוזמרין, מלח, פלפל ושום; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מערבבים 1 כוס חלב, ביצים, ביצה לבן, ומערבבים עם מקצף. כפית 2 כוסות תערובת לחם לתוך תבשיל 2 ליטר מצופה ספריי בישול. למעלה עם תערובת פטריות; מפזרים 1/3 כוס גבינה. למעלה עם תערובת הלחם הנותרים 2/3 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
יוצקים תערובת ביצים מעל.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
9
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)