קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

סלט יווני בגריל

סלט יווני בגריל
המתכון סלט יווני בגריל מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 306 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו עגבניות רומה, מלח כשר, גבינת חלומי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני, סלט אבוקדו ועוף בגריל יווני עם רוטב יווני, ו סלט ימי ראשון: עוף וסלט תירס בגריל עם ויניגרט יוגורט יווני (מתכונים דומים).

הוראות

1
Heat a grill to medium (about 177° to450) and rub the grates with a towel dipped in olive oil.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
Combine the tomatoes, cheese, and onion in a large bowl and season generously with salt and pepper.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
Add 1/2 cup of the marinade and gently toss to coat. Reserve the remaining marinade.Thread 1 tomato quarter, 1 piece of halloumi, and 1 onion wedge onto a skewer, followed by another tomato quarter and another piece of halloumi. Repeat to make 6 skewers.
מרכיבים שתצטרך
מעט נענע טרייה, עלים נקטפיםמעט נענע טרייה, עלים נקטפים
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
Place the skewers in a large, shallow dish, pour any marinade in the bowl over the skewers, cover, and let marinate in the refrigerator for at least 15 minutes and up to 12 hours.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
Remove the skewers from the dish, allowing any excess marinade to drip away before placing them on the grill. Cover the grill and cook, turning the skewers every 2 minutes, until the vegetables are tender and charred and the cheese is soft, about 6 to 8 minutes total.About 3 minutes before the skewers are finished, brush the romaine with olive oil, season it with salt and pepper, and place it cut-side down on the grill. Cook until slightly wilted and charred on the cut side, about 3 minutes.To serve, transfer the grilled romaine, kebabs, and olives (if using) to a large serving platter. (If desired, remove the cheese and vegetables from the skewers and chop all of the salad ingredients.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
רומייןרומיין
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
Drizzle a few tablespoons of the remaining marinade over the salad, passing any leftover marinade on the side.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז