פודינג לחם מוקה עם ציפוי קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם מוקה עם ציפוי קרמל. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-65 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, סוכר, קוקוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: פודינג קרמל-אורז עם ציפוי מרשמלו, פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, ו פודינג מוקה קרמל מלוח קפוא.
הוראות
תנור חום עד 163°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. במחבת, לערבב בעדינות חתיכות לחם, תאריכים, אגוזים, קוקוס וקינמון.
בקערה גדולה, מערבבים חמאה, סוכר וליקר. הכה בביצים עם כפית עד מעורבב היטב. מערבבים חצי וחצי וחלב.
יוצקים על תערובת לחם במחבת; לזרוק לערבב היטב.
תן לעמוד 10 עד 15 דקות או עד רוב הנוזל נספג.
מגישים פודינג לחם חם עם ציפוי קרמל חם. לאחסן במקרר.