פודינג לחם מקסיקני
המתכון פודינג לחם מקסיקני יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. מתאים ל-30 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. אם יש לך חלק לחות נמוכה-גבינת מוצרלה רזה, מקל קינמון, 1/4 qt. מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פודינג לחם מקסיקני, Capirotada (פודינג לחם מקסיקני), ו Capirotada (פודינג לחם מקסיקני) (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מים, piloncillo, קינמון וציפורן להרתיח בסיר בינוני; מבשלים על חום בינוני 20 דקות. או עד עקביות כמו סירופ, ערבוב מדי פעם.
מחממים תנור ל 177°. זורקים קוביות לחם עם חמאה; מורחים על תבנית אפייה.
מוסיפים צימוקים ואגוזים; מערבבים קלות. סירופ זן; להשליך מקל קינמון וציפורן.
מוסיפים סירופ לתערובת הלחם; מערבבים היטב.
בואו לעמוד 10 דקות., ערבוב לעתים קרובות. בינתיים, לשלב גבינות.
כפית חצי תערובת הלחם לתוך 2 qt. תבשיל; מפזרים חצי תערובת הגבינה. חזור על שכבות; כיסוי.
אופים 25 דקות. או עד גבינה מותכת וחום זהוב, חושף את 5 דקות האחרונות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.