מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, טימין, חזה הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו פודינג לחם עם פטריות הודו, פודינג לחם פטריות וכרישה, ו פודינג לחם כפול פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים פטריות, סלרי, בצל, טימין ושום; מבשלים 10 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים בטורקיה, מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)