פודינג לחם עם פטריות הודו
מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, טימין, חזה הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו פודינג לחם עם פטריות הודו, פודינג לחם פטריות וכרישה, ו פודינג לחם כפול פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים פטריות, סלרי, בצל, טימין ושום; מבשלים 10 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים בטורקיה, מלח ופלפל שחור.
הסר תערובת מחום, וקריר מעט.
מערבבים חלב, חרדל, פלפל אדום וביצים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. מערבבים בתערובת פטריות ולחם; לזרוק היטב. כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד חום זהוב.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.