פודינג לחם עם רוטב בורבון
פודינג לחם עם רוטב בורבון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 468 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בורבון, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון, ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון, ו פודינג לחם עם רוטב בורבון.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בסיר 2 ליטר, מחממים חלב ו 1/4 כוס חמאה על חום בינוני עד חמאה מומסת חלב חם.
בקערה גדולה, מערבבים סוכר מגורען, קינמון, מלח וביצים עם מקציף תיל עד מעורבב היטב. מערבבים קוביות לחם וצימוקים. מערבבים בתערובת חלב.
יוצקים לתוך ungreased 8 אינץ מרובע (2 ליטר) זכוכית תבנית אפייה או 1 1/2 ליטר תבשיל.
מניחים תבשיל במחבת 13x9 אינץ'; לשפוך מים רותחים למחבת עד 1 אינץ ' עמוק.
אופים חשפו 40 עד 45 דקות או עד סכין מוכנס 1 אינץ ' מקצה צלחת אפייה יוצא נקי.
ב 1-ליטר סיר כבד, לחמם את כל מרכיבי הרוטב לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר הוא מומס.
מגישים רוטב על פודינג לחם חם. לאחסן במקרר.