פודינג לחם עם רוטב בורבון (קל יותר )
פודינג לחם עם רוטב בורבון (קל יותר) עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך ויסקי, קוביות לחם, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון, פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון, ו פודינג לחם עם רוטב בורבון.
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. בסיר 2 ליטר, חלב חום ומרגרינה מעל חום בינוני עד שמרגרינה נמסה וחלב חם.
בקערה גדולה, מערבבים סוכר, קינמון, מלח, ביצה וחלבון ביצה עם מקציף תיל עד מעורבב היטב. מערבבים קוביות לחם וצימוקים. מערבבים בתערובת חלב.
יוצקים לתוך ungreased 1 1/2-quart תבשיל או 8 אינץ ' מרובע (2-quart) צלחת אפייה זכוכית.
מניחים תבשיל במחבת 13x9 אינץ'; לשפוך מים רותחים למחבת עד 1 אינץ ' עמוק.
אופים חשפו 40 עד 45 דקות או עד סכין מוכנס 1 אינץ ' מקצה התבשיל יוצא נקי.
בקערה קטנה, מערבבים רוטב קרמל ובורבון עד חלקה.
מגישים רוטב על פודינג לחם חם. לאחסן במקרר.