איך להכין לחם בירה לא ללוש
צריך לחם טבעוני? איך להכין לחם בירה לא ללוש יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 268 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. 1029 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שמרים, מים חמים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: מלח דשא סטיקהאוס שיינר בוק בירה לחם - אתה יכול לעשות לחם בירה בבית עם לקחת שלנו כאחד, לחם שיבולת שועל בלישה, ו לא ללוש לחם.
הוראות
מערבבים יחד שמרים, 1/2 כוס קמח ומים חמים בקערה גדולה. לכסות ולתת לשבת במקום חם במשך כ -30 דקות.
מערבבים בירה, הנותרים קמח ומלח לתוך הקערה.
מערבבים עד שכל הקמח משולב ויוצר בצק עבה ודביק שמתרחק מצדי הקערה. לכסות ולתת לעלות במקום חם במשך 2 שעות, עד הוכפל בגודל.
לגרד את כל הבצק מהקערה עם מרית גומי, ומניחים על משטח מקומח היטב. בנדיבות קמח את החלק העליון של הבצק וליצור צורה כיכר.
מפזרים תבנית אפייה עם קמח תירס.
מעבירים כיכר אל תבנית האפייה ומפזרים את החלק העליון בקמח. מכסים באופן רופף עם מגבת ולתת לעלות במשך 30-40 דקות.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים מחבת כיכר קטנה של מים חמים על מדף תחתון כדי להרטיב את התנור.
לחתוך חתך ארוך בחלק העליון של כיכר עם סכין חדה או סכין גילוח.
מניחים את תבנית האפייה על המדף מעל מחבת המים החמים בתנור.
אופים במשך 35 דקות, עד כיכר זהוב חום.
בואו להתקרר לחלוטין לפני חיתוך והגשה.