פודינג לחם עם רוטב ויסקי
פודינג לחם עם רוטב ויסקי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. נסו פודינג לחם עם רוטב ויסקי, פודינג לחם עם רוטב ויסקי, ו פודינג לחם שוקולד עם רוטב ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז קל 9x13 מחבת אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד ביצים, חמאה, וניל וחלב. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר ומערבבים ביסודיות עד הסוכר הוא מומס.
מניחים קוביות לחם בתחתית מחבת מוכנה.
יוצקים נוזלים על לחם, מרווים במלואם את כל הלחם.
מפזרים אגוזי פקאן על גבי.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, עד הזהב. בינתיים, לשלב 1/2 כוס סוכר לבן, 1/2 כוס חמאה, שמנת וויסקי בסיר קטן. חם על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב הוא רותח בעדינות.
יוצקים רוטב על פודינג לחם אפוי ומגישים.