קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות14
מגזין

פודינג לחם פטריות וכרישה

פודינג לחם פטריות וכרישה
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לכם שמן זית, שמנת כבדה, פטרוזיליה עלים שטוחים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה מוצק. נסו פודינג לחם פטריות וכרישה, פודינג לחם פטריות וכרישה, ו פודינג לחם פטריות, כרישה ופרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מורחים את קוביות הלחם על תבנית עם נייר אפייה ואופים 15 עד 20 דקות, עד להשחמה קלה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
בינתיים מחממים את השמן והחמאה במחבת מטגן גדולה (12 אינץ') על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מוסיפים את הפנקטה ומבשלים 5 דקות, עד שמתחילים להשחים. מערבבים פנימה את הכרישה ומבשלים על אש בינונית 8 עד 10 דקות, עד שהכרישה רכה. מערבבים פנימה את הפטריות, הטרגון, השרי, 1 כף מלח ו -1 1/2 כפיות פלפל ומבשלים 10 עד 12 דקות, עד שרוב הנוזל מתאדה, תוך ערבוב מדי פעם. את האש מערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
בקערת ערבוב גדולה מקציפים יחד את הביצים, השמנת, ציר העוף וכוס 1 מהגרוייר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
GruyereGruyere
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מוסיפים את קוביות הלחם ותערובת הפטריות, מערבבים היטב לשילוב. מניחים בצד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות כדי לאפשר ללחם לספוג את הנוזל. מערבבים היטב ויוצקים לכלי גרטן 2 1/2 עד 3 ליטר (13 על 9 על 2 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
7
מפזרים את יתרת 1/2 הכוס גרוייר ואופים 45 עד 50 דקות, עד שהחלק העליון שחום והקרם מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
GruyereGruyere
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
מגישים חם.