והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לכם שמן זית, שמנת כבדה, פטרוזיליה עלים שטוחים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה מוצק. נסו פודינג לחם פטריות וכרישה, פודינג לחם פטריות וכרישה, ו פודינג לחם פטריות, כרישה ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את קוביות הלחם על תבנית עם נייר אפייה ואופים 15 עד 20 דקות, עד להשחמה קלה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
בינתיים מחממים את השמן והחמאה במחבת מטגן גדולה (12 אינץ') על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הפנקטה ומבשלים 5 דקות, עד שמתחילים להשחים. מערבבים פנימה את הכרישה ומבשלים על אש בינונית 8 עד 10 דקות, עד שהכרישה רכה. מערבבים פנימה את הפטריות, הטרגון, השרי, 1 כף מלח ו -1 1/2 כפיות פלפל ומבשלים 10 עד 12 דקות, עד שרוב הנוזל מתאדה, תוך ערבוב מדי פעם. את האש מערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
בקערת ערבוב גדולה מקציפים יחד את הביצים, השמנת, ציר העוף וכוס 1 מהגרוייר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
Gruyere
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים את קוביות הלחם ותערובת הפטריות, מערבבים היטב לשילוב. מניחים בצד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות כדי לאפשר ללחם לספוג את הנוזל. מערבבים היטב ויוצקים לכלי גרטן 2 1/2 עד 3 ליטר (13 על 9 על 2 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוסות בירה
7
מפזרים את יתרת 1/2 הכוס גרוייר ואופים 45 עד 50 דקות, עד שהחלק העליון שחום והקרם מוגדר.