פודינג לחם פטריות וכרישה
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לכם שמן זית, שמנת כבדה, פטרוזיליה עלים שטוחים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה מוצק. נסו פודינג לחם פטריות וכרישה, פודינג לחם פטריות וכרישה, ו פודינג לחם פטריות, כרישה ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מורחים את קוביות הלחם על תבנית עם נייר אפייה ואופים 15 עד 20 דקות, עד להשחמה קלה. הניחו בצד.
בינתיים מחממים את השמן והחמאה במחבת מטגן גדולה (12 אינץ') על אש בינונית.
מוסיפים את הפנקטה ומבשלים 5 דקות, עד שמתחילים להשחים. מערבבים פנימה את הכרישה ומבשלים על אש בינונית 8 עד 10 דקות, עד שהכרישה רכה. מערבבים פנימה את הפטריות, הטרגון, השרי, 1 כף מלח ו -1 1/2 כפיות פלפל ומבשלים 10 עד 12 דקות, עד שרוב הנוזל מתאדה, תוך ערבוב מדי פעם. את האש מערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
בקערת ערבוב גדולה מקציפים יחד את הביצים, השמנת, ציר העוף וכוס 1 מהגרוייר.
מוסיפים את קוביות הלחם ותערובת הפטריות, מערבבים היטב לשילוב. מניחים בצד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות כדי לאפשר ללחם לספוג את הנוזל. מערבבים היטב ויוצקים לכלי גרטן 2 1/2 עד 3 ליטר (13 על 9 על 2 אינץ').
מפזרים את יתרת 1/2 הכוס גרוייר ואופים 45 עד 50 דקות, עד שהחלק העליון שחום והקרם מוגדר.