קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם צימוקים עם תפוחים

פודינג לחם צימוקים עם תפוחים
פודינג לחם צימוקים עם תפוחים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. והוא מספק כ 12 מנות . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך תפוח, סירופ קרמל, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג לחם צימוקים-אגוזים, פודינג לחם צימוקים, ו פודינג לחם צימוקים רום.

הוראות

1
לקרוע לחם לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
2
מורחים באופן שווה על מחבת רול ג ' לי; מניחים בתנור קריר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הניחו לעמידה למשך הלילה או עד שתתייבשו.
4
שלב ביצה הבא 5 מרכיבים בקערה גדולה, מכות עם מקצף עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים לחם יבש ותפוח לתערובת ביצה, משליכים בעדינות כדי להרטיב; נותנים לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
תערובת לחם כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
בואו לעמוד 15 דקות.
10
מגישים חמים עם גלידה ורוטב קרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)