פודינג לחם צרפתי
פודינג לחם צרפתי יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 495 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותקני דובדבנים, שמנת, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פודינג לחם צרפתי, פודינג לחם מטוגן, ו פודינג לחם מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים לחם בקוביות 1 אינץ ' ומניחים באבול.
יוצקים חלב על זה; בואו לעמוד במשך 1 שעה.
מחממים את התנור ל 163°. חמאה thebottom וצדדים של צלחת אפייה 9x13x2 אינץ ' ovento שולחן.
בקערה אחרת, לנצח יחד theeggs, סוכר, ווניל. מערבבים את זה לתוך תערובת לחם.
מוסיפים את הדובדבנים היבשים.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים על המדף האמצעי של התנור במשך כ 1 שעה ו 10 דקות, או untilgolden חום. מגניב לטמפרטורת החדר, לכסות עם רדיד אלומיניום, ומקרר בלילה.
הסר מהמקרר 30 דקותלפני reheating. לחמם, coveredwith לסכל, ב 163° במשך 15 עד 20 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. קנקן פאסה של שמנת כדי להרטיב.
למנה: 420 קלוריות, 80gcarbohydrates, חלבון 12g, שומן 5g, כולסטרול 90mg