פודינג לחם קטיפה אדום
פודינג לחם קטיפה אדום דורש מסביב 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 1004 קלוריות. אם יש לכם סוכר של ממתקים, אבקת קקאו, צבע מאכל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פודינג לחם קטיפה אדום שבוע קטיפה אדום, פודינג לחם קטיפה אדום, ו פודינג לחם קטיפה אדום (סיר חרס) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. משומן 9 על ידי 13 על ידי מחבת גיליון 2 אינץ'.
בקערת ערבוב, שמנת הסוכר והחמאה, לנצח עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם ומערבבים היטב לאחר כל תוספת.
מערבבים קקאו וצבע מאכל יחד ולאחר מכן מוסיפים לתערובת סוכר; מערבבים היטב. מנפים יחד קמח ומלח.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת המוקרם לסירוגין עם חלב חמאה. להתמזג וניל.
בקערה קטנה, לשלב סודה לשתיה וחומץ ולהוסיף לתערובת.
יוצקים הבלילה למחבת גיליון מוכן.
אופים במשך 20 עד 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי.
הסר מהחום וקריר לחלוטין. כאשר העוגה מקורר, לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מניחים קוביות על 11 על 17 אינץ ' גיליון עוגיות.
מניחים בתנור במשך 10 דקות.
מערבבים את חצי וחצי, ביצים, חלמון ביצה, מלח, ווניל בקערה בינונית. עם מערבל יד חשמלי בקערה גדולה, להכות את גבינת שמנת וסוכר עד חלקה.
מניחים את קוביות הקטיפה האדומות בתבנית אפייה גדולה או 8 ramekins בודדים.
מוסיפים את תערובת הפודינג למנה. ודא קוביות העוגה מכוסים לחלוטין.
אופים במשך כ 30 דקות, או עד הפודינג מוגדר.