פודינג לחם קרמל-פקאן-דלעת
 זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-22 דקות. נסו פודינג לחם קרמל-פקאן-דלעת, פודינג לחם אגס וקרמל, ו פודינג לחם קרמל-בננה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד ביצים ו 8 מרכיבים הבאים בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
מוסיפים חתיכות לחם, ערבוב מעיל ביסודיות. מכסים בניילון נצמד, ומקררים בין 8 ל-24 שעות.
תערובת לחם כפית לתוך 11 (6-עוז.) ramekins משומן קלות. (Ramekins יהיה מלא לחלוטין, תערובת תהיה תלולית מעט.)
מניחים על מחבת מרופדת בנייר אלומיניום עם גליל ג ' לי.
אופים ב 350 במשך 50 דקות, מיגון עם נייר לאחר 30 דקות.
חום פקאן במחבת בינונית מעל חום בינוני נמוך, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 5 דקות או עד קלוי וריחני.
מבשלים סוכר חום, חמאה וסירופ תירס בסיר קטן על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, 3 עד 4 דקות או עד שהסוכר מומס.
הסר מן החום; מערבבים וניל פקאן.
הסר פודינג לחם מהתנור; לטפטף עם רוטב קרמל פקאן.
אופים 5 דקות או עד שהרוטב מחומם היטב ומתחיל לבעבע.
מנה אחת פודינג לחם קרמל-פקאן-דלעת: להכין מתכון כפי שמכוון בתערובת לחם מצונן כף צעד לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 35 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות. המשך עם מתכון כמונחה בשלבים 4 דרך
מרכיבים
340פלפל האבנרו
כיכר לחם צרפתית, חתוכה לחתיכות 1 אינץ ' (כ -10 כוסות)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
סוכר חום בהיר ארוז היטב1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי850פלפל האבנרו
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים1גבינת פרמזן מגוררת
סירופ תירס קל4larges
(חלקית &)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/2 כוס נשיקות הרשי1אוראו ממולאים כפולים
קינמון טחון1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
אגוז מוסקט טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
חצי-חצי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
פקאן, קצוץ1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1אוראו ממולאים כפולים
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)