פודינג לחם קרמל-פקאן-דלעת
זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-22 דקות. נסו פודינג לחם קרמל-פקאן-דלעת, פודינג לחם אגס וקרמל, ו פודינג לחם קרמל-בננה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד ביצים ו 8 מרכיבים הבאים בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
מוסיפים חתיכות לחם, ערבוב מעיל ביסודיות. מכסים בניילון נצמד, ומקררים בין 8 ל-24 שעות.
תערובת לחם כפית לתוך 11 (6-עוז.) ramekins משומן קלות. (Ramekins יהיה מלא לחלוטין, תערובת תהיה תלולית מעט.)
מניחים על מחבת מרופדת בנייר אלומיניום עם גליל ג ' לי.
אופים ב 350 במשך 50 דקות, מיגון עם נייר לאחר 30 דקות.
חום פקאן במחבת בינונית מעל חום בינוני נמוך, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 5 דקות או עד קלוי וריחני.
מבשלים סוכר חום, חמאה וסירופ תירס בסיר קטן על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, 3 עד 4 דקות או עד שהסוכר מומס.
הסר מן החום; מערבבים וניל פקאן.
הסר פודינג לחם מהתנור; לטפטף עם רוטב קרמל פקאן.
אופים 5 דקות או עד שהרוטב מחומם היטב ומתחיל לבעבע.
מנה אחת פודינג לחם קרמל-פקאן-דלעת: להכין מתכון כפי שמכוון בתערובת לחם מצונן כף צעד לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 35 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות. המשך עם מתכון כמונחה בשלבים 4 דרך