פודינג לחם שוקולד ואוכמניות
שוקולד לבן ופודינג לחם חמוציות יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 675 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא חמוציות, תמצית ונילן, שוקולד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פודינג לחם שוקולד לבן חמוציות, פודינג לחם חמוציות שוקולד לבן, ו פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 9 על 13 אינץ צלחת אפייה.
מורחים חצי לחם בצלחת, חופפים. לפזר שוקולד צ ' יפס לבן ו 1 כוס חמוציות מעל.
שכבה נוספת של לחם ואוכמניות.
במחבת גדולה, חלב חם, שמנת וסוכר על חום בינוני, ערבוב עד התערובת פשוט מגיע לרתיחה.
הסר מהחום, להוסיף שוקולד קצוץ; לתת לעמוד 10 דקות. מערבבים עד חלקה.
בקערה, להקציף ביצים, חלמונים ווניל. בהדרגה להקציף בתערובת שמנת.
יוצקים על לחם, לוחצים על לחם. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 2 ועד 24 שעות, הקשה על לחם למטה מדי פעם.
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר.
מניחים צלחת אפייה על הסדין, להסיר לעטוף פלסטיק לכסות בנייר כסף.
הסר רדיד ואופים 30 עד 40 דקות יותר, עד הזהב ונפח.
בואו לעמוד 20 דקות לפני ההגשה.