פודינג לחם שוקולד לבן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתאים ל-15 ומחירו 1 מנות.88 דולר למנה. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מים, תמצית ונילן, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 35 דקות. עם כפית ציון 21%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב שוקולד לבן, פודינג לחם שוקולד לבן, ו פודינג לחם שוקולד לבן.
הוראות
1
בסיר גדול שלבו את החלב, השמנת והסוכר. מבשלים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה צ ' יפס עד להמסה. בקערה גדולה, מקציפים ביצים וניל. בהדרגה לטאטא בתערובת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
4
בואו לעמוד במשך 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
5
מערבבים תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6
יוצקים לתוך 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 45 דקות. לחשוף; לאפות 30 דקות יותר או עד סכין יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחד
7
בינתיים, עבור רוטב, בסיר גדול לשלב את הסוכר, מים, סירופ תירס ומיץ לימון. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד להמסת הסוכר. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מרתיחים, ללא ערבוב, עד שמדחום ממתקים קורא 295 ליטר והתערובת הופכת לענבר עמוק.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
גריסי פנינה לבנים
8
מסירים מהאש; מערבבים פנימה שמנת. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 4 דקות. מערבבים פנימה אגוזים ווניל. מערבבים לפני ההגשה.