פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס
פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 683 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Epicurious יש 61 אוהדים. אם יש לכם קצפת קלה, ביצים, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס, עוגות פודינג לחם שוקולד עם אגוזי מלך קלויים, תוצרת בית, ו חטיפי גרנולה תוצרת בית: פצפוצי שוקולד ואגוזים.
הוראות
לזרוק קוביות לחם, 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס, ואגוזי מלך קלויים בקערה גדולה להתמזג.
להקציף 1/2 כוס קרם, 1/2 כוס חצי וחצי, קקאו בסיר בינוני כבד להתמזג.
מוסיפים 3/4 כוסות שוקולד צ ' יפס; מערבבים על אש נמוכה עד מומס וחלק. בהדרגה להקציף הנותרים 1/2 כוס קרם ו 1/2 חצי כוס וחצי.
להקציף ביצים, חלמון ביצה, וסוכר בקערה בינונית להתמזג.
להקציף בתערובת שוקולד שמנת. מערבבים לתוך תערובת לחם.
בואו לעמוד 1 שעה ללחם לספוג קצת פודינג.
מחממים תנור ל 163°. חמאה שש (1-עד 1 1/4 כוס) ramekins. מחלקים תערובת פודינג בין ramekins.
אופים פודינג עד להגדיר במרכזים, כ 40 דקות.
למעלה פודינג חם עם קצפת ומגישים.