פודינג לחם שוקולד עם רוטב ויסקי
פודינג לחם שוקולד עם רוטב ויסקי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 838 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ביצים, קינמון, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו פודינג לחם שוקולד עם רוטב ויסקי, פודינג לחם עם רוטב ויסקי, ו פודינג לחם עם רוטב ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים לחם לקוביות 1/2 אינץ'. בסיר גדול, לשלב שמנת, סוכר ומלח ולהביא לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר.
מוסיפים שוקולד, קינמון ואבקת אספרסו, נותנים לשבת במשך 3 דקות, ואז לטאטא עד חלקה.
בקערה גדולה, להקציף יחד ביצים, חלמונים וחלב. לאט לאט לטאטא בתערובת שוקולד עד בשילוב טוב.
מוסיפים לחם, דוחפים אותו לנוזל. לכסות ולתת לעמוד במשך 2 שעות, לחיצה למטה מדי פעם כדי לאפשר לחם לספוג נוזל.
מחממים תנור ל 163°. משמנים צלחת אפייה 11 על 7 אינץ ' עם חמאה או ספריי בישול.
יוצקים תערובת לחם לתוך צלחת.
מניחים צלחת אפייה במחבת צלייה גדולה ומוסיפים מים חמים כך שהוא מגיע 1 אינץ ' בצד של צלחת אפייה.
אופים במשך כשעה 1, עד מרכז פודינג מרגיש מוצק.
הסר מהתנור, לקחת תבנית אפייה מתוך אמבט מים ולתת מגניב על מתלה חוט במשך 40 דקות.
הפוך רוטב: בסיר, לשלב חמאה וסוכר ממתקים.
מניחים על אש נמוכה ומבשלים, ערבוב, עד חלקה.
להקציף במרץ, להוסיף חלמונים ביצה. מערבבים בקרם. להעלות את החום בינוני ומבשל, לטאטא כל הזמן, עד רוטב מתעבה ומעילים בחזרה של כף (לא להרתיח).
בואו להתקרר מעט; לשרת עם פודינג לחם.