פודינג לחם שזיפים-וניל
פודינג לחם שזיפים וניל עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 219 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, מלח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פודינג וניל תאנה ברנדי, פודינג וניל ובננה עם קרם ברנדי בכוסות שוקולד, ו פודינג לחם הפוך עם אגסים כרמלי ו Cu מנופף.
הוראות
מניחים שזיפים וברנדי בקערה.
יוצקים תערובת לתוך מסננת על קערה, שמירה על נוזל השרייה. הניחו את השזיפים בצד.
שלב שמורות השריית נוזל, חלב, הבא 4 מרכיבים (דרך ביצים) בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים לחם, זורקים בעדינות למעיל. מערבבים בשזיפים. תערובת כפית לתוך תבשיל עגול 1 1/2 ליטר מצופה ספריי בישול. (המנה תהיה מלאה.) מכסים בנייר כסף; תן לנוח 30 דקות לספוג נוזל.
מניחים צלחת בתוך סיר חשמלי איטי עגול 5 ליטר; להוסיף מספיק מים חמים לבישול לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של צלחת.
מניחים מספר שכבות של מגבות נייר על גבי תנור איטי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4 שעות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגישים פודינג לחם חם. למעלה עם גלידה, אם תרצה.