פודינג לחם תירס וצ'יפוטלה
פודינג לחם תירס וצ'יפוטלה דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שן שום, בצל ירוק, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פודינג תירס צ'יפוטלה, פודינג תירס מקסיקני מוגש עם רוטב צ'יפוטלה מעושן, ו לחם תירס צ'יפוטלה עם גבינת צ' דר ובצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפל ובצל, ומטגנים 5 דקות או עד מכרז.
מוסיפים תירס, בצל ירוק, jalapeo, ושום; חצי שעה. מערבבים 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית כמון.
שלב 1/2 הנותרים מלח כפית, הנותרים 1/2 כפית כמון, חלב, תחליף ביצה, 1/2 כוס גבינה, וצ ' ילי chipotle בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. מערבבים בתערובת תירס.
מוסיפים לחם; מערבבים בעדינות לשלב.
בואו לעמוד 10 דקות. כפית לתוך צלחת אפייה 2 ליטר מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד פודינג מוגדר משחימים קלות.