קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

פודינג לימון

פודינג לימון
פודינג לימון נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 358 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Epicurious יש 15 אוהדים. אם יש לכם ביצים ג'מבו, קורנפלור, שמורות חלמונים ביצה ג' מבו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. וזה די טוב. מתכונים דומים: טריפל לימון בייבי עוגות עם קרם פודינג לימון, פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון, ו עוגת פודינג לימון.

הוראות

1
בזהירות להסיר ולהשליך את השליש העליון של כל קליפת ביצה על ידי הקשה סביב ביצה עם סכין, ולאחר מכן בעדינות חטטניים מלמעלה. להזמין 3 חלמונים בקערה עבור לימון curd. אם ביצוע טוסטים trompe l ' oeil, להזמין 3 ביצים שלמות בקערה אחרת. השמורה הנותרים לבנים וחלמונים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
עם סכין קטנה, לקרוע כל קרום שנותר בתחתית קליפות ביצים. מכסים פגזים עם מים קרים 2 אינץ ' בסיר 3 ליטר ולהוסיף חומץ. מבשלים מעל חום מתון, בעדינות ערבוב מדי פעם ברפרוף את כל פסולת, 15 דקות. בזהירות להעביר פגזים עם כף מחורץ כדי מגניב. נגב פגזים בפנים ובחוץ בעדינות עם מגבת נייר לחה כדי לנקות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
לטאטא יחד קורנפלור, סוכר, וקורט של מלח בסיר כבד 1 1/2 ליטר, ולאחר מכן לטאטא במחצית וחצי עד חלקה. מביאים לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן, ואז להרתיח, לטאטא כל הזמן, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום ולהקציף במיץ לימון וחמאה, ולאחר מכן להעביר פודינג לקערת מתכת. מניחים קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ומערבבים לעתים קרובות עד הקור, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להעביר פודינג, מכוסה, למקרר (מילואים מי קרח).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1
להקציף יחד גרידה, מיץ לימון, סוכר וחלמונים בסיר כבד 1-1/2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
מוסיפים חמאה ומבשלים על חום נמוך בינוני, מטאטא לעתים קרובות, עד curd הוא עבה מספיק כדי להחזיק סימנים של whisk והבועות הראשונות להופיע על פני השטח, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
לאלץ לימון curd דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת מתכת אחרת, גירוד תחתית מסננת, ולאחר מכן להעביר אמבט קרח ומערבבים לעתים קרובות עד קר. משטח כיסוי של קרד עם נייר שעווה וצינה במקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מסדרים קליפות ביצים בקרטון ביצים ריק או בכוסות ביצה. כפית על 2 כפות פודינג לימון לתוך כל קליפת ביצה ולעשות באר קטנה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
העברת לימון קרד לשקית פלסטיק, לחיצה על אוויר עודף. חותכים את 1 בפינה של תיק כדי ליצור פתיחה 1/4 אינץ'. מתפתל שקית בחוזקה רק מעל קרד, צינור על 1 כף למרכז של כל ביצה כדי ליצור " חלמון."
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מגישים פודינג בקונכיות עם כפיות, ועם טוסטים trompe l ' oeil אם עושים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1
* פודינג וקרד ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. (לשמור על קליפות ביצים סטריליות במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)
2
להקציף לפני השימוש.* ביצים שמורות פגזים מרוקנים צריך להיות מקורר, מכוסה, ומשמש בתוך 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות