קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

פודינג לימון

פודינג לימון
פודינג לימון נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 358 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Epicurious יש 15 אוהדים. אם יש לכם ביצים ג'מבו, קורנפלור, שמורות חלמונים ביצה ג' מבו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. וזה די טוב. מתכונים דומים: טריפל לימון בייבי עוגות עם קרם פודינג לימון, פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון, ו עוגת פודינג לימון.

הוראות

1
בזהירות להסיר ולהשליך את השליש העליון של כל קליפת ביצה על ידי הקשה סביב ביצה עם סכין, ולאחר מכן בעדינות חטטניים מלמעלה. להזמין 3 חלמונים בקערה עבור לימון curd. אם ביצוע טוסטים trompe l ' oeil, להזמין 3 ביצים שלמות בקערה אחרת. השמורה הנותרים לבנים וחלמונים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
עם סכין קטנה, לקרוע כל קרום שנותר בתחתית קליפות ביצים. מכסים פגזים עם מים קרים 2 אינץ ' בסיר 3 ליטר ולהוסיף חומץ. מבשלים מעל חום מתון, בעדינות ערבוב מדי פעם ברפרוף את כל פסולת, 15 דקות. בזהירות להעביר פגזים עם כף מחורץ כדי מגניב. נגב פגזים בפנים ובחוץ בעדינות עם מגבת נייר לחה כדי לנקות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1
לטאטא יחד קורנפלור, סוכר, וקורט של מלח בסיר כבד 1 1/2 ליטר, ולאחר מכן לטאטא במחצית וחצי עד חלקה. מביאים לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן, ואז להרתיח, לטאטא כל הזמן, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום ולהקציף במיץ לימון וחמאה, ולאחר מכן להעביר פודינג לקערת מתכת. מניחים קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ומערבבים לעתים קרובות עד הקור, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
להעביר פודינג, מכוסה, למקרר (מילואים מי קרח).
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1
להקציף יחד גרידה, מיץ לימון, סוכר וחלמונים בסיר כבד 1-1/2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
מוסיפים חמאה ומבשלים על חום נמוך בינוני, מטאטא לעתים קרובות, עד curd הוא עבה מספיק כדי להחזיק סימנים של whisk והבועות הראשונות להופיע על פני השטח, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
לאלץ לימון curd דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת מתכת אחרת, גירוד תחתית מסננת, ולאחר מכן להעביר אמבט קרח ומערבבים לעתים קרובות עד קר. משטח כיסוי של קרד עם נייר שעווה וצינה במקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מסדרים קליפות ביצים בקרטון ביצים ריק או בכוסות ביצה. כפית על 2 כפות פודינג לימון לתוך כל קליפת ביצה ולעשות באר קטנה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2
העברת לימון קרד לשקית פלסטיק, לחיצה על אוויר עודף. חותכים את 1 בפינה של תיק כדי ליצור פתיחה 1/4 אינץ'. מתפתל שקית בחוזקה רק מעל קרד, צינור על 1 כף למרכז של כל ביצה כדי ליצור " חלמון."
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
מגישים פודינג בקונכיות עם כפיות, ועם טוסטים trompe l ' oeil אם עושים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1
* פודינג וקרד ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. (לשמור על קליפות ביצים סטריליות במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)
2
להקציף לפני השימוש.* ביצים שמורות פגזים מרוקנים צריך להיות מקורר, מכוסה, ומשמש בתוך 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן