קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

פודינג לימון

פודינג לימון
פודינג לימון נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 358 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Epicurious יש 15 אוהדים. אם יש לכם ביצים ג'מבו, קורנפלור, שמורות חלמונים ביצה ג' מבו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. וזה די טוב. מתכונים דומים: טריפל לימון בייבי עוגות עם קרם פודינג לימון, פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון, ו עוגת פודינג לימון.

הוראות

1
בזהירות להסיר ולהשליך את השליש העליון של כל קליפת ביצה על ידי הקשה סביב ביצה עם סכין, ולאחר מכן בעדינות חטטניים מלמעלה. להזמין 3 חלמונים בקערה עבור לימון curd. אם ביצוע טוסטים trompe l ' oeil, להזמין 3 ביצים שלמות בקערה אחרת. השמורה הנותרים לבנים וחלמונים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
עם סכין קטנה, לקרוע כל קרום שנותר בתחתית קליפות ביצים. מכסים פגזים עם מים קרים 2 אינץ ' בסיר 3 ליטר ולהוסיף חומץ. מבשלים מעל חום מתון, בעדינות ערבוב מדי פעם ברפרוף את כל פסולת, 15 דקות. בזהירות להעביר פגזים עם כף מחורץ כדי מגניב. נגב פגזים בפנים ובחוץ בעדינות עם מגבת נייר לחה כדי לנקות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
לטאטא יחד קורנפלור, סוכר, וקורט של מלח בסיר כבד 1 1/2 ליטר, ולאחר מכן לטאטא במחצית וחצי עד חלקה. מביאים לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן, ואז להרתיח, לטאטא כל הזמן, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום ולהקציף במיץ לימון וחמאה, ולאחר מכן להעביר פודינג לקערת מתכת. מניחים קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ומערבבים לעתים קרובות עד הקור, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להעביר פודינג, מכוסה, למקרר (מילואים מי קרח).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1
להקציף יחד גרידה, מיץ לימון, סוכר וחלמונים בסיר כבד 1-1/2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מוסיפים חמאה ומבשלים על חום נמוך בינוני, מטאטא לעתים קרובות, עד curd הוא עבה מספיק כדי להחזיק סימנים של whisk והבועות הראשונות להופיע על פני השטח, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
לאלץ לימון curd דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת מתכת אחרת, גירוד תחתית מסננת, ולאחר מכן להעביר אמבט קרח ומערבבים לעתים קרובות עד קר. משטח כיסוי של קרד עם נייר שעווה וצינה במקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מסדרים קליפות ביצים בקרטון ביצים ריק או בכוסות ביצה. כפית על 2 כפות פודינג לימון לתוך כל קליפת ביצה ולעשות באר קטנה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2
העברת לימון קרד לשקית פלסטיק, לחיצה על אוויר עודף. חותכים את 1 בפינה של תיק כדי ליצור פתיחה 1/4 אינץ'. מתפתל שקית בחוזקה רק מעל קרד, צינור על 1 כף למרכז של כל ביצה כדי ליצור " חלמון."
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
מגישים פודינג בקונכיות עם כפיות, ועם טוסטים trompe l ' oeil אם עושים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1
* פודינג וקרד ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. (לשמור על קליפות ביצים סטריליות במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)
2
להקציף לפני השימוש.* ביצים שמורות פגזים מרוקנים צריך להיות מקורר, מכוסה, ומשמש בתוך 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות