קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג לימון מאודה עם פטל

פודינג לימון מאודה עם פטל
פודינג לימון מאודה עם פטל הוא חלב חינם ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קמח עוגה, גרידת לימון, חלבוני ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו איים צפים עם רוטב פודינג בניחוח לימון ופטל, פטל עם פודינג שמנת חמוצה, ו רוטב פודינג שוקולד עם עוגה ופטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה עם מערבל חשמלי או מטרפה תיל מקציפים את החלבונים עד שהם מקציפים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את קרם האבנית, מיץ הלימון, הגרידה ותמצית הווניל; ממשיכים להקציף עד שהלבנים מחזיקים פסגות רכות. מנפים יחד את קמח העוגה, הסוכר והמלח; מקפלים בעדינות את החומרים היבשים ללבנים בעזרת מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
קמח עוגהקמח עוגה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
קח רמקינס 2 (6 אונקיות) והניח 10 פטל בתחתית כל אחד מהם. כף את הבלילה לרמקינס והנח אותם בספינת קיטור במבוק עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
מחממים 2 אינץ ' מים בווק מעל להבה בינונית, מכניסים את ספינת הקיטור לווק ומאדים את הרפרפת למשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
העבירו סכין דקה סביב קצוות הרמקינס והפכו על גבי צלחות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מקשטים בפטל, נענע ואבק של סוכר קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
7
וריאציה: כדי לאדות את הרפרפת במקביל לבס השחור במנת מרק מיסו, פשוט הכינו את הבלילה לפני הרכבת הקיטור. עטפו את הרמקינס בניילון נצמד (כדי שלא יריחו דגים) והכניסו אותם לשכבה העליונה של ספינת הקיטור במבוק. אדים הכל יחד לפי הוראות המתכון.
מרכיבים שתצטרך
בס שחורבס שחור
מרק מיסומרק מיסו
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו