פודינג לימון מאודה עם פטל
פודינג לימון מאודה עם פטל הוא חלב חינם ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קמח עוגה, גרידת לימון, חלבוני ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו איים צפים עם רוטב פודינג בניחוח לימון ופטל, פטל עם פודינג שמנת חמוצה, ו רוטב פודינג שוקולד עם עוגה ופטל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה עם מערבל חשמלי או מטרפה תיל מקציפים את החלבונים עד שהם מקציפים.
מוסיפים את קרם האבנית, מיץ הלימון, הגרידה ותמצית הווניל; ממשיכים להקציף עד שהלבנים מחזיקים פסגות רכות. מנפים יחד את קמח העוגה, הסוכר והמלח; מקפלים בעדינות את החומרים היבשים ללבנים בעזרת מרית גומי.
קח רמקינס 2 (6 אונקיות) והניח 10 פטל בתחתית כל אחד מהם. כף את הבלילה לרמקינס והנח אותם בספינת קיטור במבוק עם מכסה.
מחממים 2 אינץ ' מים בווק מעל להבה בינונית, מכניסים את ספינת הקיטור לווק ומאדים את הרפרפת למשך 15 עד 20 דקות.
העבירו סכין דקה סביב קצוות הרמקינס והפכו על גבי צלחות.
מקשטים בפטל, נענע ואבק של סוכר קונדיטורים.
וריאציה: כדי לאדות את הרפרפת במקביל לבס השחור במנת מרק מיסו, פשוט הכינו את הבלילה לפני הרכבת הקיטור. עטפו את הרמקינס בניילון נצמד (כדי שלא יריחו דגים) והכניסו אותם לשכבה העליונה של ספינת הקיטור במבוק. אדים הכל יחד לפי הוראות המתכון.