קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג מאודה אוכמניות בר

פודינג מאודה אוכמניות בר
פודינג מאודה אוכמניות בר הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ביצה טריה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת פודינג אוכמניות בר מיין, בס מפוספס פראי מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, ו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג.

הוראות

1
הכן אש בינונית-גבוהה-חום, עם הלהבות מדי פעם מלקק את הסורג הגריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
תן לו לשרוף בהתמדה עד גחלים זוהרים, מכוסה אפר מתחילים להיווצר, כ 45 דקות. ואז להשתמש את חפירה פחם או אחר כמו ליישם לגרד מיטה של גחלים לצד בור האש.
3
זרוק את החמאה לתוך קערת מתכת ומניח אותו ישירות על סבכת הגריל. אפשר את החמאה להמיס, על 1 דקה, ולהעביר את הקערה למקום מנוחה כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את הסוכר, החלב והביצה לחמאה ומקציפים עד שהתערובת קלה וקציפה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מערבבים בגוון וניל ולימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
6
בקערה נפרדת, בעדינות לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ומלח רק כדי לשלב. לזרוק את החומרים יבשים לתוך החומרים הרטובים בבת אחת, ולקפל עם מרית כדי ליצור הבלילה. אל תהיה מוטרד אם המרקם הוא עדיין קצת גבשושי, כל עוד אין כתמים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
בנדיבות חמאה 1 ליטר קערת מתכת לפזר חצי אוכמניות בתחתית זה. לגרד את הבלילה על גבי פירות יער. לפזר את פירות יער הנותרים על גבי הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מניחים את אבני האפייה או מגבת תה בתחתית התנור ההולנדי. הניחו את הקערה הממולאת בבלילה על גבי האבנים או המגבת.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
יוצקים מספיק מים לתוך התנור ההולנדי כדי להגיע באמצע הדרך במעלה הצד של הקערה. כסה את הסיר והנח אותו על המיטה של גחלים זוהרות. לגרוף גחלים זוהרים נוספים על גבי המכסה. אפשר לפודינג קיטור במשך 40 עד 50 דקות, או עד שהוא מוצק למגע ושיפוד עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. אפשר לפודינג לנוח בסיר, חשוף, במשך 15 דקות לפני שהוא הופך אותו על מגש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
חותכים את הפודינג לפרוסות ומגישים.
11
מתוך בישול מדורה: מתכונים הרפתקנים ושאר סקרנות עבור בחוץ הגדול על ידי שרה האק Jaimee יאנג. זכויות יוצרים © 2011 שרה האק וג ' יימי יאנג סטיוארט. הקדמה © 2011 מליסה קלארק. תמונות © 2011 Tara Donne. פורסם ב 2011 על ידי Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.