קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג פרסי עם ורדים מוקצפים וחמאת דבש

פודינג פרסי עם ורדים מוקצפים וחמאת דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג פרסי עם שושנה מוקצפת & חמאת דבש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 857 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 176 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מי ורדים, דבש ברור, חמאה, ומים כתומים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Faloodeh (פרסית עלה קרח מים), דלעת כופתאות ממולא פרסית עם עלי כותרת של ורדים, ו לחם תירס (מואר) וחמאת דבש מוקצפת.

הוראות

1
להטות את התאריכים לתוך קערה עם הצימוקים, לכסות עם 200ml מים חמים מן הקומקום ולהניח בצד. בינתיים, משמנים אגן פודינג בן 1.5 ליטר ומסדרים את הבסיס בדיסק של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
תאריכיםתאריכים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שים את החומרים יבשים גרידת תפוז בקערה גדולה. מערבבים בתאריכים וצימוקים( ושריית נוזל), הוורד ומים כתומים, עם ביצים וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
תאריכיםתאריכים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים עד שהכל משולב. קצה לתוך האגן לכסות עם מעגל נייר קלף, ואז לסכל, ואז לקשור את השפה עם מחרוזת.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מניחים את הפודינג על מכסה צנצנת הפוך במחבת גדולה ושופכים מים חמים מהקומקום עד שהוא מגיע באמצע הקערה. מכסים את המחבת בעדינות קיטור במשך 4 שעות, ציפוי עם יותר מים במידת הצורך. ניתן לאכול את הפודינג מיד, מקורר ונשמר עד שבוע, או קפוא במשך 1 חודש. כדי לחמם, להפשיר לחלוטין או להסיר מהמקרר ואת מוגלה קיטור שוב במשך 30 דקות עד צנרת חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
כדי להפוך את החמאה, לטאטא את החומרים יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מגישים את הפודינג בפלחי עם כפית של החמאה נמסה עליו.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו

מרכיבים

250אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תאריך מגולען, קצוץ בערךתאריך מגולען, קצוץ בערך300אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צימוקצימוק100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קליפה מעורבתקליפה מעורבת50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שקד שלםשקד שלם50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פיסטוק חלביפיסטוק חלבי175אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר muscovado אורסוכר muscovado אור175אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פירורי לחם לבניםפירורי לחם לבנים11 קילו קישואים,תבלינים מעורביםתבלינים מעורבים1(יכול להיות או להרחיק)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע125אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח העלאת עצמיקמח העלאת עצמי2תפוזי גרידהתפוזי גרידה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מים כתומיםמים כתומים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מי ורדיםמי ורדים2largesביצים, מכותביצים, מכות175אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה מומסת, בתוספת תוספת עבור משומןחמאה מומסת, בתוספת תוספת עבור משומן125אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כפית מלחכפית מלח2(חוֹרֶף)ציפוי סוכר, בתוספת תוספת לשרתציפוי סוכר, בתוספת תוספת לשרת50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דבש צלולדבש צלול1צביטהקמצוץ קינמוןקמצוץ קינמון11 קילו קישואים,מי ורדיםמי ורדים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.