פודינג פרסי עם ורדים מוקצפים וחמאת דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג פרסי עם שושנה מוקצפת & חמאת דבש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 857 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 176 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מי ורדים, דבש ברור, חמאה, ומים כתומים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Faloodeh (פרסית עלה קרח מים), דלעת כופתאות ממולא פרסית עם עלי כותרת של ורדים, ו לחם תירס (מואר) וחמאת דבש מוקצפת.
הוראות
להטות את התאריכים לתוך קערה עם הצימוקים, לכסות עם 200ml מים חמים מן הקומקום ולהניח בצד. בינתיים, משמנים אגן פודינג בן 1.5 ליטר ומסדרים את הבסיס בדיסק של נייר קלף.
שים את החומרים יבשים גרידת תפוז בקערה גדולה. מערבבים בתאריכים וצימוקים( ושריית נוזל), הוורד ומים כתומים, עם ביצים וחמאה.
מערבבים עד שהכל משולב. קצה לתוך האגן לכסות עם מעגל נייר קלף, ואז לסכל, ואז לקשור את השפה עם מחרוזת.
מניחים את הפודינג על מכסה צנצנת הפוך במחבת גדולה ושופכים מים חמים מהקומקום עד שהוא מגיע באמצע הקערה. מכסים את המחבת בעדינות קיטור במשך 4 שעות, ציפוי עם יותר מים במידת הצורך. ניתן לאכול את הפודינג מיד, מקורר ונשמר עד שבוע, או קפוא במשך 1 חודש. כדי לחמם, להפשיר לחלוטין או להסיר מהמקרר ואת מוגלה קיטור שוב במשך 30 דקות עד צנרת חם.
כדי להפוך את החמאה, לטאטא את החומרים יחד.
מגישים את הפודינג בפלחי עם כפית של החמאה נמסה עליו.