עוף צלוי וטאקו בצל
עוף צלוי וטאקו בצל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מלח, טורטיות תירס, סלסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מתכונים דומים: טאקו עוף צלוי רך, בצל ממולאים עוף צלוי עם תפוחי אדמה, ו עוף צלוי פפריקה עם בצל מתוק.
הוראות
לקלף בצל לחתוך לאורכו לתוך 1/2 אינץ ' עבה טריזים.
מניחים במחבת קלייה 12 על 17 אינץ 'עם צדדים 2 אינץ' גבוה. בקערה קטנה, מערבבים אורגנו, 1 כפית מלח ופלפל.
מוסיפים חצי תערובת אורגנו ו 1 כף שמן זית בצל; לערבב היטב. הגדר מדפים אחד או שניים תיל (חפיפה, אם יש צורך) על בצל, המשתרע מעבר הצדדים פאן כך מתלים אינם נחים ישירות על בצל.
הסר את הקרביים מהעוף; בטל או שמור לשימושים אחרים. עם מזמרה עוף או מספריים חסון, לחתוך לאורך צד אחד של עמוד השדרה של עוף. משוך ציפור פתוחה ולשכב, צד העור למעלה, על משטח שטוח; לדחוף למטה כדי לפצח עצמות מעט כך ציפור שוכב שטוח למדי. למשוך ולהשליך גושי שומן. יש לשטוף את הציפור היטב משני הצדדים; יבש טפיחה. לשפשף הנותרים 1 כף שמן תערובת אורגנו על כל העוף. סט, צד עור למעלה, על מדפים על בצל.
צולים בתנור 425 עד שמדחום מגיע ל-170 כאשר מוחדרים דרך החלק העבה ביותר של חזה עוף לעצם ו-180 כאשר מוחדרים דרך החלק העבה ביותר של הירך במפרק, 50 עד 60 דקות. הגדר עוף על לוח או מגש rimmed ולתת לנוח 5 עד 10 דקות.
הסר מדפים מחבת. אם הבצלים אינם משחימים, מערבבים וממשיכים לצלות עד להשחמה, 5 עד 10 דקות יותר. לגרד חתיכות השחמה את תחתית מחבת ומערבבים לתוך בצל; בצל כפית לתוך קערה.
טורטיות לעטוף בניילון נצמד וחום בתנור מיקרוגל על כוח מלא (100%) רק עד חם ומהביל, 45 שניות עד 1 דקה.
מגישים עוף עם בצל, טורטיות, וסלסה. כדי לאכול, לחתוך את העוף מעצם בגושים או פרוסות ולתת לאורחים לעטוף עוף טורטיות עם בצל, סלסה ירוקה, ומלח לפי הטעם.