פודינג קיץ
גשו לסופר וקנו פטל, תותים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו פודינג קיץ, פודינג קיץ, ו פודינג קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס 8 1/2-by-4 1/2-by-2 3/4-מחבת כיכר אינץ עם ספריי nonstick. קו המחבת מרוסס עם ניילון לעטוף, מוודא ללחוץ אותו לתוך הפינות ומאפשר 1 1 1/2 אינץ ' overhang בכל הצדדים.
בסיר כבד, לא מגיב, לשלב את התותים, סוכר, מיץ לימון, ומלח על אש בינונית נמוכה לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התותים מתחילים לוותר על חלק מהמיץ שלהם, על 10 דקות.
מוסיפים את האוכמניות והפטל וממשיכים לבשל עד שכל הגרגרים רכים ונשברים, יוצרים רוטב, כ -10 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב כדי להתחמם.
חותכים את הקרום מן בריוש לחתוך את כיכר לתוך 32 פרוסות. כל פרוסה תהיה בעובי של 1/4 אינץ'.
מורחים 1/2 כוס של רוטב ברי לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן. חתיכה אחת בכל פעם, לטבול את בריוש לרוטב בסיר, להרוות אותו.
מניחים את חתיכות ברי ספוג במחבת, ויוצרים שכבה אחת התאמה נוחה.
מורחים 1/2 כוס של רוטב ברי על גבי בריוש. חזור על שכבות, החל בריוש ספוג ברי, עד המחבת מלאה, מסתיים עם רוטב ברי.
מכסים את עטיפת הפלסטיק מעל הצדדים ומניחים את מחבת כיכר על תבנית אפייה. מכסים במחבת גדולה מספיק כדי להתאים על מחבת כיכר, ולשים פחית מזון גדולה או משקל אחר כבד מספיק כדי לדחוס את הפודינג למחבת השנייה. להכניס למקרר לפחות 6 שעות.
כדי להתיר את הפודינג, להסיר את המשקל ואת המחבת השנייה, לקפל בחזרה את לעטוף פלסטיק, ולהפוך את מחבת כיכר על קרש חיתוך. הרם את המחבת בזהירות לקלף את הפלסטיק.
חותכים את כיכר לתוך 8 פרוסות ומניחים על צלחות בודדות. למעלה עם קצפת.
תכנון מראש: הפודינג עשוי להתבצע 2 ימים מראש ולשמור בקירור. Unmold רק לפני ההגשה.