קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

פודינג קיץ

פודינג קיץ
גשו לסופר וקנו פטל, תותים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו פודינג קיץ, פודינג קיץ, ו פודינג קיץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסס 8 1/2-by-4 1/2-by-2 3/4-מחבת כיכר אינץ עם ספריי nonstick. קו המחבת מרוסס עם ניילון לעטוף, מוודא ללחוץ אותו לתוך הפינות ומאפשר 1 1 1/2 אינץ ' overhang בכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
בסיר כבד, לא מגיב, לשלב את התותים, סוכר, מיץ לימון, ומלח על אש בינונית נמוכה לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התותים מתחילים לוותר על חלק מהמיץ שלהם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את האוכמניות והפטל וממשיכים לבשל עד שכל הגרגרים רכים ונשברים, יוצרים רוטב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
הסר מהחום ולתת מגניב כדי להתחמם.
5
חותכים את הקרום מן בריוש לחתוך את כיכר לתוך 32 פרוסות. כל פרוסה תהיה בעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
6
מורחים 1/2 כוס של רוטב ברי לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן. חתיכה אחת בכל פעם, לטבול את בריוש לרוטב בסיר, להרוות אותו.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים את חתיכות ברי ספוג במחבת, ויוצרים שכבה אחת התאמה נוחה.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מורחים 1/2 כוס של רוטב ברי על גבי בריוש. חזור על שכבות, החל בריוש ספוג ברי, עד המחבת מלאה, מסתיים עם רוטב ברי.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מכסים את עטיפת הפלסטיק מעל הצדדים ומניחים את מחבת כיכר על תבנית אפייה. מכסים במחבת גדולה מספיק כדי להתאים על מחבת כיכר, ולשים פחית מזון גדולה או משקל אחר כבד מספיק כדי לדחוס את הפודינג למחבת השנייה. להכניס למקרר לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
10
כדי להתיר את הפודינג, להסיר את המשקל ואת המחבת השנייה, לקפל בחזרה את לעטוף פלסטיק, ולהפוך את מחבת כיכר על קרש חיתוך. הרם את המחבת בזהירות לקלף את הפלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
11
חותכים את כיכר לתוך 8 פרוסות ומניחים על צלחות בודדות. למעלה עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
12
תכנון מראש: הפודינג עשוי להתבצע 2 ימים מראש ולשמור בקירור. Unmold רק לפני ההגשה.