קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

פודינג קיץ

פודינג קיץ
גשו לסופר וקנו פטל, תותים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו פודינג קיץ, פודינג קיץ, ו פודינג קיץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסס 8 1/2-by-4 1/2-by-2 3/4-מחבת כיכר אינץ עם ספריי nonstick. קו המחבת מרוסס עם ניילון לעטוף, מוודא ללחוץ אותו לתוך הפינות ומאפשר 1 1 1/2 אינץ ' overhang בכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
בסיר כבד, לא מגיב, לשלב את התותים, סוכר, מיץ לימון, ומלח על אש בינונית נמוכה לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התותים מתחילים לוותר על חלק מהמיץ שלהם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את האוכמניות והפטל וממשיכים לבשל עד שכל הגרגרים רכים ונשברים, יוצרים רוטב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
הסר מהחום ולתת מגניב כדי להתחמם.
5
חותכים את הקרום מן בריוש לחתוך את כיכר לתוך 32 פרוסות. כל פרוסה תהיה בעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
6
מורחים 1/2 כוס של רוטב ברי לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן. חתיכה אחת בכל פעם, לטבול את בריוש לרוטב בסיר, להרוות אותו.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים את חתיכות ברי ספוג במחבת, ויוצרים שכבה אחת התאמה נוחה.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מורחים 1/2 כוס של רוטב ברי על גבי בריוש. חזור על שכבות, החל בריוש ספוג ברי, עד המחבת מלאה, מסתיים עם רוטב ברי.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מכסים את עטיפת הפלסטיק מעל הצדדים ומניחים את מחבת כיכר על תבנית אפייה. מכסים במחבת גדולה מספיק כדי להתאים על מחבת כיכר, ולשים פחית מזון גדולה או משקל אחר כבד מספיק כדי לדחוס את הפודינג למחבת השנייה. להכניס למקרר לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
10
כדי להתיר את הפודינג, להסיר את המשקל ואת המחבת השנייה, לקפל בחזרה את לעטוף פלסטיק, ולהפוך את מחבת כיכר על קרש חיתוך. הרם את המחבת בזהירות לקלף את הפלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
11
חותכים את כיכר לתוך 8 פרוסות ומניחים על צלחות בודדות. למעלה עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
12
תכנון מראש: הפודינג עשוי להתבצע 2 ימים מראש ולשמור בקירור. Unmold רק לפני ההגשה.