זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 94% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו פודינג לחם קרמל בננה, פודינג לחם בננה עם רוטב קרמל, ו בננה רום קרמל קראנץ לחם פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. מחבת חמאה קלה או ramekins.רוטב רום קרמל (לפצות שבועיים קדימה)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים סוכר ומים לסיר מעל חום נמוך בינוני ומערבבים את עד הסוכר מומס. ממיסים כל גבישים להרכיב בצד עם מברשת מאפה רטוב.ברגע שהסוכר מומס להגדיל את החום לגבוה. אין לערבב את התערובת ישירות. מדי פעם, באמצעות הידית, לתת את הסיר מערבולת כדי לשמור על התערובת נעה. התערובת תתחיל לבעבע לאחר דקה בערך.לאחר 3-4 דקות התערובת תהפוך מענבר בהיר לענבר בינוני ולאחר מכן סוף סוף לצבע חום אדמדם כהה. לאחר שהתערובת מתחילה לעשן, מוסיפים את החמאה ואת השמנת הכבדה. התערובת תהיה בועה בפראות. אפשר לתערובת להתקרר במשך עשר דקות לפני הוספת רום כהה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
רום כהה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזיר
3
מוסיפים רום כהה ומקציפים לשלב. להפריש להתקרר completely.To הפוך לחם בננה (לפצות עד שלושה ימים קדימה)
מרכיבים שתצטרך
לחם בננה
רום כהה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מניחים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה ולהקציף לשלב; סט side.In קערה נפרדת משלבת ביצים וסוכר ואז לטאטא עד בשילוב היטב תערובת הופכת עבה ואור בצבע, על 1 דקה.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים שמן וחמאה לתערובת ואז מקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיפים תמצית וניל ובננות פירה וקציף לשלב.חמאה התחתון של מחבת כיכר 9x5 ויוצקים הבלילה לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
תוספות: אגוזי מלך קצוצים ותוספת גלידת פאדג' חמה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
אופים ב 350 מעלות f או עד מוכנס שן לבחור ממרכז כיכר יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין.פרוסה וקובייה מקורר לחם בננה.
מרכיבים שתצטרך
לחם בננה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מורחים קוביות לחם בננה על גיליון אפייה וטוסט עד קוביות לחם מרגישות יבשות אבל לא קשה. מגניב לגמרי על גיליון לאפות. (אם הכנת קוביות לחם בננה מראש לאחסן קוביות לחם בשקית ניילון). כדי להפוך פודינג
מוסיפים שמנת כבדה וחלב שלם למחבת רוטב קטנה ומביאים לרתיחה. מוסיפים אט אט תערובת ביצים לתערובת שמנת ביד אחת תוך הקפדה מתמדת על התערובת המשולבת ביד השנייה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
1 כוס חלב מלא או שמנת
עצם הודו וצוואר הודו
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות