זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 94% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו פודינג לחם קרמל בננה, פודינג לחם בננה עם רוטב קרמל, ו בננה רום קרמל קראנץ לחם פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. מחבת חמאה קלה או ramekins.רוטב רום קרמל (לפצות שבועיים קדימה)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים סוכר ומים לסיר מעל חום נמוך בינוני ומערבבים את עד הסוכר מומס. ממיסים כל גבישים להרכיב בצד עם מברשת מאפה רטוב.ברגע שהסוכר מומס להגדיל את החום לגבוה. אין לערבב את התערובת ישירות. מדי פעם, באמצעות הידית, לתת את הסיר מערבולת כדי לשמור על התערובת נעה. התערובת תתחיל לבעבע לאחר דקה בערך.לאחר 3-4 דקות התערובת תהפוך מענבר בהיר לענבר בינוני ולאחר מכן סוף סוף לצבע חום אדמדם כהה. לאחר שהתערובת מתחילה לעשן, מוסיפים את החמאה ואת השמנת הכבדה. התערובת תהיה בועה בפראות. אפשר לתערובת להתקרר במשך עשר דקות לפני הוספת רום כהה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
רום כהה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים רום כהה ומקציפים לשלב. להפריש להתקרר completely.To הפוך לחם בננה (לפצות עד שלושה ימים קדימה)
מרכיבים שתצטרך
לחם בננה
רום כהה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מניחים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה ולהקציף לשלב; סט side.In קערה נפרדת משלבת ביצים וסוכר ואז לטאטא עד בשילוב היטב תערובת הופכת עבה ואור בצבע, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
רסס מקורר חמאה לתערובת וקצף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מוסיפים שמן וחמאה לתערובת ואז מקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מוסיפים תמצית וניל ובננות פירה וקציף לשלב.חמאה התחתון של מחבת כיכר 9x5 ויוצקים הבלילה לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
תוספות: אגוזי מלך קצוצים ותוספת גלידת פאדג' חמה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
אופים ב 350 מעלות f או עד מוכנס שן לבחור ממרכז כיכר יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין.פרוסה וקובייה מקורר לחם בננה.
מרכיבים שתצטרך
לחם בננה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מורחים קוביות לחם בננה על גיליון אפייה וטוסט עד קוביות לחם מרגישות יבשות אבל לא קשה. מגניב לגמרי על גיליון לאפות. (אם הכנת קוביות לחם בננה מראש לאחסן קוביות לחם בשקית ניילון). כדי להפוך פודינג
מרכיבים שתצטרך
לחם בננה
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים שמנת כבדה וחלב שלם למחבת רוטב קטנה ומביאים לרתיחה. מוסיפים אט אט תערובת ביצים לתערובת שמנת ביד אחת תוך הקפדה מתמדת על התערובת המשולבת ביד השנייה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1 כוס חלב מלא או שמנת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות