פודינג קרמל רום ובננה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 94% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו פודינג לחם קרמל בננה, פודינג לחם בננה עם רוטב קרמל, ו בננה רום קרמל קראנץ לחם פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. מחבת חמאה קלה או ramekins.רוטב רום קרמל (לפצות שבועיים קדימה)
מניחים סוכר ומים לסיר מעל חום נמוך בינוני ומערבבים את עד הסוכר מומס. ממיסים כל גבישים להרכיב בצד עם מברשת מאפה רטוב.ברגע שהסוכר מומס להגדיל את החום לגבוה. אין לערבב את התערובת ישירות. מדי פעם, באמצעות הידית, לתת את הסיר מערבולת כדי לשמור על התערובת נעה. התערובת תתחיל לבעבע לאחר דקה בערך.לאחר 3-4 דקות התערובת תהפוך מענבר בהיר לענבר בינוני ולאחר מכן סוף סוף לצבע חום אדמדם כהה. לאחר שהתערובת מתחילה לעשן, מוסיפים את החמאה ואת השמנת הכבדה. התערובת תהיה בועה בפראות. אפשר לתערובת להתקרר במשך עשר דקות לפני הוספת רום כהה.
מוסיפים רום כהה ומקציפים לשלב. להפריש להתקרר completely.To הפוך לחם בננה (לפצות עד שלושה ימים קדימה)
מניחים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה ולהקציף לשלב; סט side.In קערה נפרדת משלבת ביצים וסוכר ואז לטאטא עד בשילוב היטב תערובת הופכת עבה ואור בצבע, על 1 דקה.
רסס מקורר חמאה לתערובת וקצף לשלב.
מוסיפים שמן וחמאה לתערובת ואז מקציפים לשלב.
מוסיפים תמצית וניל ובננות פירה וקציף לשלב.חמאה התחתון של מחבת כיכר 9x5 ויוצקים הבלילה לתוכו.
אופים ב 350 מעלות f או עד מוכנס שן לבחור ממרכז כיכר יוצא נקי.
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין.פרוסה וקובייה מקורר לחם בננה.
מורחים קוביות לחם בננה על גיליון אפייה וטוסט עד קוביות לחם מרגישות יבשות אבל לא קשה. מגניב לגמרי על גיליון לאפות. (אם הכנת קוביות לחם בננה מראש לאחסן קוביות לחם בשקית ניילון). כדי להפוך פודינג
מוסיפים סוכר, ביצים ומלח לקערה ומקציפים לשלב; להפריש.
מוסיפים שמנת כבדה וחלב שלם למחבת רוטב קטנה ומביאים לרתיחה. מוסיפים אט אט תערובת ביצים לתערובת שמנת ביד אחת תוך הקפדה מתמדת על התערובת המשולבת ביד השנייה.
הוסף רסק וניל שעועית ורום להקציף לשלב. תערובת זן.הרכבה
מניחים על שכבה אחת של קוביות לחם בננה במחבת או ramekins.
מניחים בננות פרוסות על גבי ולאחר מכן מכסים פרוסות בננה עם חצי רוטב רום קרמל.
מניחים שכבה שנייה של קוביות לחם למטה.
יוצקים פודינג בכל רחבי התאספו פאן או לשפוך באופן שווה בין ramekins.
בואו לעמוד במשך 15 דקות, מדי פעם לחיצה על לחם לספוג פודינג.
מניחים מחבת או ramekins במחבת גדולה יותר עם מים מלאים חצי הדרך למעלה. מכסים מחבת מלאה במים בנייר כסף ואופים ב 350 מעלות במשך 30 דקות.
הסר רדיד ואופים עוד 3o דקות עבור ramekins ועוד 4o דקות עבור 9x9 פאן.
מגישים בעוד חם עם אבק קל של סוכר קונדיטור טפטוף שנותר חצי העליון של רוטב רום קרמל.